Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyah bir sweetshirtin göğsüne logo koyalım, bileklere de iki kartal tüyü. Sonra fiyat 2x olsun. Kerizleme yöntemi resmen.

Feda-Gururlan-Efendi Beşiktaş tişörtlerinin anlamı vardı en azından. Fiyat olarak da uygunlardı. 200 bin adet feda tişörtü satıldı. Forma dışında bu kadar çok satılan başka bir ürün doğru düzgün yoktur Türk Futbolunda. Şu anda yapılan tişörtlere bakıyorum. Çok kötüler.

https://www.kartalyuvasi.com.tr/urunler/besiktas-double-eagle-erkek-t-shirt-7121122/

Koca Kartal Yuvasında şunun gibi 2-3 tane daha tişört var. Elle tutulur tasarımlara sahip.

Yemin ediyorum bu fblilere laf anlatacağıma duvara anlatmak daha iyi.Ulan adamlara sivas-gs maçının hakeminden bahsediyorum bak fener maçında rezalet karar vermiş diyorum bana 90lardan röportaj yayınlıyor ne alaka ulan ne alaka? Ne oldu bu hakem gsnin hakemiydi diyorum cevap olarak 90lar şampiyonlukları sayılmıyor egejehejejehhe yapıyorlar bu kadar değişiklik olamaz ya.

Yemin ediyorum bu fblilere laf anlatacağıma duvara anlatmak daha iyi.Ulan adamlara sivas-gs maçının hakeminden bahsediyorum bak fener maçında rezalet karar vermiş diyorum bana 90lardan röportaj yayınlıyor ne alaka ulan ne alaka? Ne oldu bu hakem gsnin hakemiydi diyorum cevap olarak 90lar şampiyonlukları sayılmıyor egejehejejehhe yapıyorlar bu kadar değişiklik olamaz ya.
90ların videosunu sen atsan taş devrinden bir şeyler bulsaydın diyen çıkar :bilmem: her zaman derim bu kulüplerin meselesi adalet değildir, meseleleri "senin lehine nasıl benimkinden daha fazla hatalı karar çıkar" meselesidir.
Mesele

90ların videosunu sen atsan taş devrinden bir şeyler bulsaydın diyen çıkar :bilmem: her zaman derim bu kulüplerin meselesi adalet değildir, meseleleri "senin lehine nasıl benimkinden daha fazla hatalı karar çıkar" meselesidir.
Mesele
Zaten söylediğim şeye cevap veremeyip 90lar videosu atıyorsun dediğime takılmışlar kafaya bak.Ulan 90larda ne hatalar var şikeler var ohooo kim kime dum duma.Adamlar futbolcu kaçırıyordu la assolist gibi sen oraya gidemezsin diye.Doğru dedin biz atsak hebele hubele yaparlar valla.

Her maç olduğu gibi Fener penaltı joker hakkını kullanır inşallah berabere kalırız. Bunları yenince bunlar gibi loser olup şampiyon olamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık