Yok sövmüşler.
Sanki kendileri çok iyiydi. Ülkede ciddiye alınacak futbol yorumcusu 1-2 tanedir.
Yok sövmüşler.
Siz daha şimdiden şampiyonluğu kaybettik korkusuna kapılmışsınız bu korku size yeter benceOfsaytsa çizgiyi çekip göstermeleri lazımdı.
Sezon sonu @Wuma gelip nasıl alnının akıyla şampiyon yapıldıklarını anlatır şimdi![]()
Yok eski hakemler dünkü hakemi gömmüş sanki kendileri skandallarıyla tarihe geçmemiş gibiEski hakemler dünkü hakemi mi övmüş?
Maxlığın zirvesine ulasmişsın yine. Yaptığın GS fanatizmi az gelmiş sana belli ki.Beni dinleyip erken saatte salsaydın şu iptal golünü sabaha şiş gözlerle işe gitmek zorunda kalmazdın![]()
Ahahshshdhhd akşamdan sabaha ağlamışsın şiş gözlerle gitme dedik diye fanatik oldukMaxlığın zirvesine ulasmişsın yine. Yaptığın GS fanatizmi az gelmiş sana belli ki.![]()
Max Lucky Luke deyince Max diyor dersin. Sana Max demeyelim de ne diyelim. Şu haline bak.Ahahshshdhhd akşamdan sabaha ağlamışsın şiş gözlerle gitme dedik diye fanatik olduk![]()
Yine bazı eski yaşanmışlıklardan kaynaklı, canının yanması sebebiyle derin bir endişe içindesin ve sağa sola müdahale ediyorsun. Sakin ol. O klavyeyi yavaşça yere bırak gidip 10'a kadar say sonra geri gel.Siz daha şimdiden şampiyonluğu kaybettik korkusuna kapılmışsınız bu korku size yeter bence![]()
Max'a ne anlatmaya çalıyorsun boşuna? Adamın yanlış karar verilmesi önemli değil, onun için tuttuğu takım BJK de önemli değil. FB'ye haksızlığı bile savunuyor adam komik biçimde. Sonra "Ağlıyor" diye hikâyeye geçiyor, bu ağlamak ise Maxcık göl etti her yeri ağlamaktan aylardır buralarda.Yine bazı eski yaşanmışlıklardan kaynaklı, canının yanması sebebiyle derin bir endişe içindesin ve sağa sola müdahale ediyorsun. Sakin ol. O klavyeyi yavaşça yere bırak gidip 10'a kadar say sonra geri gel.
(10'a kadar sayıp geri geldiyse yorumunda devamını okuyabilirsin)
Burada bir çizgi çizip ofsayt deseler olay tamamdır, ofsayt yanlış olabilir ona bir şey demiyorum. Evrendeki ilk yanlış ofsayt kararı olmaz. Çıkıp faul deseler o da tamam. Yine evrendeki ilk yanlış faul olmazdı. Yani sen daha önce buna benzer pozisyon gördün de, bundan kaynaklı mı biz ağlamış oluyoruz. Anlaşılan sen bunlara alışıksın iki üç kişi gelip yazınca da yadırgamışsın
Neyse dediğim gibi sen böyle pozisyonlara alışık olabilirsin bizim hatamız, Timsah artık mevzuyu uzatma
@Wuma çıksın açıklasın durumu biz de sessizce dağılalım![]()
Onun olayı FB değil bence, olay tamamen sen olmuşsun.Max'a ne anlatmaya çalıyorsun boşuna? Adamın yanlış karar verilmesi önemli değil, onun için tuttuğu takım BJK de önemli değil. FB'ye haksızlığı bile savunuyor adam komik biçimde. Sonra "Ağlıyor" diye hikâyeye geçiyor, bu ağlamak ise Maxcık göl etti her yeri ağlamaktan aylardır buralarda.![]()
Yahu ben olduysam durum onun açısından daha vahim ya. Yalan yanlış şeyleri savunup duruyor kendini rezil ediyor.Onun olayı FB değil bence, olay tamamen sen olmuşsun.
Bjk de galiba yarıştan beklenti içinde değil o yüzden umursamıyorlar.