Arshavin.Bütün dünya Rusya'ya kin kusarken gittik Rus takımı ile iş birliğine girdik. Hayır Zenit bir de... Ne bekliyorsun bilmiyorum ki... Dünya futboluna birini mi kazandırmış?
O herkesin beklentisi.Tek beklentimiz Gazprom sponsorluğu.

Arshavin.Bütün dünya Rusya'ya kin kusarken gittik Rus takımı ile iş birliğine girdik. Hayır Zenit bir de... Ne bekliyorsun bilmiyorum ki... Dünya futboluna birini mi kazandırmış?
O herkesin beklentisi.Tek beklentimiz Gazprom sponsorluğu.
Ortalama bir Türk futbolcu bu seviyedeki oyunu 20 dakika sürdürecek kondisyona sahiptir.Evet müthiş oyun kaçan karşı karşıyalar... Yeriz 2 dakikaya gol.
Orkun-Salih yarı Alman onlar dayanır, Cengiz, Fransız ekmeği yiyor zencilerle takılıyor o da idare eder de Kerem... Hakan zaten koşmuyor.Ortalama bir Türk futbolcu bu seviyedeki oyunu 20 dakika sürdürecek kondisyona sahiptir.
Orkun-Salih ikilisi bence elimizdeki en iyi orta saha ikilisi.Orkun-Salih yarı Alman onlar dayanır, Cengiz, Fransız ekmeği yiyor zencilerle takılıyor o da idare eder de Kerem... Hakan zaten koşmuyor.
Bu arada ilk atakları gol olmadı. Şu an bi rahatladım.Orkun-Salih ikilisi bence elimizdeki en iyi orta saha ikilisi.