Algı yapmaya başlamışız. Yakışmadı. Şu açıklamaya gerek yok. Hakemler kötü niyetliyse şu açıklama bir şey değiştirmeyecek zaten.
Roma klasmanı takımları çalıştırabildiği sürece milli takım deneyeceğini sanmıyorum. 2 yılda bir anca öne çıkabiliyor milli takım tdleri, sanmıyorum Mourinho'nun böyle bir şeyi kabul edeceğini.Euro 2024'e, Jose Mourinho'yla gider miyiz acaba ? Hiç milli takim denemedi reyiz.
Gese kendisine adil davranıldığı zaman ağlıyor genelde. Bir de Fetö'nun dualarında ağlıyordu futbolcuları. Bambaşka büyüklük cidden.Hüü Adana demir maçında golü iptal etti bizim maça atadılar hüü hakemler kötü niyetli o bildiriyi biz yayınlamadık hüü Sonra niye Türkiyenin en büyük takımı Galatasaray oluyor çünkü maç başlamadan ağlıyorsun Fb
6 üzerine gideceğini pek sanmıyorum sözleşmesi bitiyor zaten. Yine de fena olmayan bir paraya satılıp şöyle genç gelecek vaadeden bir forvet çekerek güzel olur. Portekiz liginden falan bir kaç ismin adı geçiyordu geçenlerde.Valencia'yı Arap takımına gönderiyormuşuz. 6+ üzerine giderse iyi.
Işinizi gelmeyen bi konu olduğnda fetö'yu öne sürmek de.Gese kendisine adil davranıldığı zaman ağlıyor genelde. Bir de Fetö'nun dualarında ağlıyordu futbolcuları. Bambaşka büyüklük cidden.
Bu sene Okan ve yönetim her bir cacığa ağlıyor GS de. "Ligi bitirtmeyeceğiz" diye zorlu fikstür öncesi ağlayıp hakemi baskı altına aldı. Sonra biraz puan toplayınca lig ne hikmetse tertemiz bitirilebilir bir lig oldu anında bak şu işe... :SIşinizi gelmeyen bi konu konu olduğnda fetö'yu öne sürmek de.Malum şahsın duaları olmadan şampion olamayan belli hala fetö
![]()