Bizim mallar topa vurabilse 3 - 0 öndeydik. Hakem sıkıntı da işi çözmek gene bizimkilerin elindeRakibe verilmeyen kartlar, verilmeyen penaltımız, komik şekilde iptal edilen golümüz...
Net durduruyorlar artık başka açıklaması yok.
Bizim mallar topa vurabilse 3 - 0 öndeydik. Hakem sıkıntı da işi çözmek gene bizimkilerin elindeRakibe verilmeyen kartlar, verilmeyen penaltımız, komik şekilde iptal edilen golümüz...
Net durduruyorlar artık başka açıklaması yok.
Benim de izlediklerim kadarı ile dümdüz yere düşüyor, ben de göremedim el ile oynamayı.Acaba sektikten sonra mı değdi diye baktım, o da yok. Bu açıdan el yok diyorum. VAR'da farklı açılar vardır umarım. Bazen açılar yanıltıcı olabiliyor.
Top oyunda değilken penaltı verilmiyor benim bildiğim. Penaltı için topun oyunda olması şart. Ama orada kartı yedi bu net. Onyekuru'nun Altay'ya tekmesinde yedi. Onun dışında ADS'liler hemen her müdahaleden sonra tekme, dirsek vs. yapıştırıyor ona da ses etmiyor. Dayak yiyor bizim oyuncular bildiğin sahada.Ya sanki birkaç sezon önce bu tarz pozisyonlara penaltı çıkmıyor muydu, ben mi yanlış hatırlıyorum?
ADS'nin en az 3 sarı kart daha yemesi lazımdı.Top oyunda değilken penaltı verilmiyor benim bildiğim. Penaltı için topun oyunda olması şart. Ama orada kartı yedi bu net. Onyekuru'nun Altay'ya tekmesinde yedi. Onun dışında ADS'liler hemen her müdahaleden sonra tekme, dirsek vs. yapıştırıyor ona da ses etmiyor. Dayak yiyor bizim oyuncular bildiğin sahada.
Öyle de moral de bozuyor bu durumlar. 1-0 olsa 10 küsür dakikalarda farklı olurdu şimdi daha. Hakem içinden geçiyor maçın adamlar vuruyor kart yok. Oyunculara da bir şey diyemiyorum bunlar göz göre göre olunca.Bizim mallar topa vurabilse 3 - 0 öndeydik. Hakem sıkıntı da işi çözmek gene bizimkilerin elinde