Şu ligden tek bir futbolcuyu takımımda görme şansım olsa tereddütsüz Icardi derim. Billur sahibi forvet gördüm mü bana bir şeyler oluyor. Yıllardır söylediğimiz "allahsız kitapsız forvet" tanımına dibine kadar uyan adam bu adam işte. Yok beş toptan birini gol yapıyormuş da yok defansı üzerine çekiyormuş da yok alan açıyormuş da falan da filan. Santrfor dediğin adam gol atar. Sen git o dakikada hem de gerideyken panenka yap sonra git öyle bir kafa vuruşu yap. Çok büyük topçu hakikaten.
Pazar günü rakibimiz olacak bu adam. Bir futbolsever gözüyle Uğurcan'ın Icardi karşısında vereceği performansı merakla bekliyorum. Sene başından beri inanılmaz düştü formu. Uzun zamandır 1. sınıf bir forvete karşı durma şansı olmadı. Olur da bu maç kendine gelirse özgüven tazeler belki diye düşünüyorum.
Pazar günü rakibimiz olacak bu adam. Bir futbolsever gözüyle Uğurcan'ın Icardi karşısında vereceği performansı merakla bekliyorum. Sene başından beri inanılmaz düştü formu. Uzun zamandır 1. sınıf bir forvete karşı durma şansı olmadı. Olur da bu maç kendine gelirse özgüven tazeler belki diye düşünüyorum.