Canını yediğim ne güzel oynamış be. Kıl payı kaçan iki teknik şutu ayrı direkten dönen sanat eseri aşırtması ayrı mest etti. Bizi senden mahrum edenin evveliyatını sevsinler her daim
Aynen İrfan iyiydi bu maç.Canını yediğim ne güzel oynamış be. Kıl payı kaçan iki teknik şutu ayrı direkten dönen sanat eseri aşırtması ayrı mest etti. Bizi senden mahrum edenin evveliyatını sevsinler her daim
Merhaba fener düşmanıAynen İrfan iyiydi bu maç.
Aynen aynen...Lale fener maçına Ali palabıyık atamış. Bu kadar ağır holigan kadını MHk başkanı yaparsan böyle olur.
Altay-Ferdi-Arda sağlam olursa milli takımda uzun yıllar iyi başarı kazanabiliriz.Canını yediğim ne güzel oynamış be. Kıl payı kaçan iki teknik şutu ayrı direkten dönen sanat eseri aşırtması ayrı mest etti. Bizi senden mahrum edenin evveliyatını sevsinler her daim
Memlekette bir şeyler değişene kadar milli maçlar münasip bir yerimde değil cancağızlarım sakatlanmasın, üzerine koyarak ilerlesinler yeter.Altay-Ferdi-Arda sağlam olursa milli takımda uzun yıllar iyi başarı kazanabiliriz.
Niye öyle dedin ki şimdi...Merhaba fener düşmanı
Twitter takip etmiyorum ama kadının takip ettiği şeyleri gösterdiler normal değil, gizli holigan ol bari. Ben bundan holiganımdır ama ortada takip ettiğim öyle şeyler bulamazsın.Twitterdan çok etkileniyorsun, etme.![]()
Çok düz mantık ya, sana diyorum ki, GS fener Beşiktaş 'a yıllarca Anadolu gol kralları vb itelediler. İsim isim saydırma. Yıllarca prime time zamanı ben beğenirim Burak Yılmaz iyi de çok gol attı. Zamanında İngiltere gol kralı vb oyuncularından çok gol attı diye hatırlıyorum. Hemen alalım çok iyi topçu demediler. Oyuncu yeteneği özellikleri farklı bir durum. Umut Bulut zirve GS de çok gol attı, icardi'den daha mı iyi, kazmanın önde gideni. Adam kiralık GS oyuncusu, bile değil ama zaten bizim ligin oyuncusu da değil. Oyuncuların oynadığı takımların sistemi bile attığı gol sayısını etkiler. 2010 senesi gs'sine kimi koyarsan koy leblebi gibi gol atardı.E tamam İcardi’nin elini ayağını tutan mı var oda atsın küme düşen takımlara 2,3,4
@Daredewill @Caesarro