Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geveleyen sensin, direkten dönen topa Valencia vuramaz ki, bunu niye söylüyorsun hala anlamıyorum, yahu zaten kalecinin ihlal yapabilmesi için tek yapacağı şey çizgiye basmamak, görüş açısını kapatıyor diye saçma bir argümanı siz savunuyorsunuz ben değil.

Tek tek anlatıyorum bak, kaleci ihlali var, sonra top direğe çarpıyor, yani bu ihlal ile kaleci kurtarış yapmıyor, zaten DİREKTEN DÖNEN TOPA Valencia bir daha vuramaz, vuruyor ve doğal olarak gol kabul edilmiyor, kurala bakıyoruz o da diyor ki kaleci açık bir şekilde vuruşu yapan oyuncuyu etkilemişse tekrarlanır, e kaleci açık bir şekilde oyuncuyu engellemiyor, yani karar hatalı, bu kadar basit ve net.

10 satır hikaye yazmana gerek yok, bu konu ile ilgili son mesajım, daha da anlamıyorsan maalesef benim yapabileceğim bir şey yok.
Yahu vuruş öncesi adam çıkıyor diye engel kabul ediliyor zaten algın bu mu senin? Valencia'nın sonradan topa vurup vuramamasi önemli değil. Soruyorum çünkü cevabın yok. Direkten dönen topa kaleci öne çıkıp ya da atacağı köşeye erken çıkarak ihlal yapar. Ne yapacak adamın topuğuna mı sıkacak engel olarak? Etki ediyor işte pozisyona.

Hala daha Valencia topa vuramayacak dönüşte falan diyorsun. Adam topa vuracağı köşeye erken çıkıyor kaç adım önde şaşırtmadan tut da alan daratmaya kadar yorum yapılır. Etki etmesi için illa topa dokunması gerekmiyo, zaten direkten dönen topa demişler. Ne diyeyim daha mutlu ol kendi kendine kural hatası diye.

Bak daha kuralı bile açıklayamıyorsun direkten dönen topta kaleci nasıl etki edecek, ihlal yapacak diye ama sorsan kural hatası diyorsun. Hadi kolay gelsin...

Beni yanlış anlama ama bizde valancia vuruşu yapmadan önce kaleci öne çıkıyor sizin kulllandığınız penaltında kalecinin arka ayağı hala cizgi de gözüküyor tabi bu benim gördüğüm kuralları bilmem.
Biraz durdurarak izlersen öne çıkıyor, yine iki aynı durum yine iki farklı karar var, ama işte ne yapacaksın, tutarlılık yok ki, yanlışa yanlış diyebilen yok, herkes kendine doğru çekiyor.

Lale Orta'ya iyi olmuş. Her yerden tepki gösterilmesi lazım. Cahili ve yüzsüzü pohpohlarsak tepemize çıkarlar.
Ne kadar holigan Fenerli yorumcu varsa takibe almış. Durum açığa çıkınca da korkakça hesabını kapatmış. Daha fikirlerinin arkasında duracak cesaretin yok, hakemler sana güvenerek doğru iş mi yapacak? Vasıfsız insan seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık