Cidden Beşiktalı arkadaşlar Batshuayi izlemesin, baygınlık geçirecekler bu gidişle.

Birde Aboubakar'ı alırsak...Cidden Beşiktalı arkadaşlar Batshuayi izlemesin, baygınlık geçirecekler bu gidişle.
O da gelip şov yaparsa Beşiktaşlılar net şöyle olur artık...Birde Aboubakar'ı alırsak...
3 milyon bütçe var.Hoca stoper ve ST istiyor.Bizim Sümeyyelerin biricik gözdesi Altayın orası burası oynamaya başladı.Kaleci de lazım.
ugurcan daha cekici bence sizin sumeyyelerde zevk yok3 milyon bütçe var.Hoca stoper ve ST istiyor.Bizim Sümeyyelerin biricik gözdesi Altayın orası burası oynamaya başladı.Kaleci de lazım.
Uğurcan evli amaugurcan daha cekici bence sizin sumeyyelerde zevk yok
Benfica'da oynayan enzo&otamendi ve hiç forma giymeyen armani&almada hariç diğer tüm oyuncular majör liglerde oynadığından takip etmesi zor değil. Premier Lig bein'e geçtiğinden beri ben inatbox'ı kullanıyorum maç izlemek için. Arada sırada maç yayını bulunamadı hatası verse de bu zamana kadar hem pc'de hem de telefonda sıkıntısız çalıştı.Ben bu Arjantin kadrosunu çok sevdim, her oyuncusunun maçlarını takip etmek isterim. Var mıdır bunun kolay bir sistemi? @Ron Swanson