Caplino 29 Ocak 2023 #5,251 Orta sahadan şut çekti dönen topta gol yedik valla müthiş birisi bu valencia
Sabo 29 Ocak 2023 #5,257 bu samet tam cacık.Çok üzülmüyorum bu duruma zaten başından beri 1 tane iyi stoper aldı onuda Vitor aldırdı. Jesusda stoperden anlamıyor.Ben gazeteci olsam sorardım Hocam siz stoperden anladığınızı düşünüyor musunuz diye
bu samet tam cacık.Çok üzülmüyorum bu duruma zaten başından beri 1 tane iyi stoper aldı onuda Vitor aldırdı. Jesusda stoperden anlamıyor.Ben gazeteci olsam sorardım Hocam siz stoperden anladığınızı düşünüyor musunuz diye
Sir Crocodile 29 Ocak 2023 #5,259 Daredewill dedi ki: penaltı iptal edin olmadı. hahaha Genişletmek için tıkla ... Daredewill dedi ki: Fener atana kadar devam penaltı tekrarı. Genişletmek için tıkla ...
Daredewill dedi ki: penaltı iptal edin olmadı. hahaha Genişletmek için tıkla ... Daredewill dedi ki: Fener atana kadar devam penaltı tekrarı. Genişletmek için tıkla ...
Caplino 29 Ocak 2023 #5,260 Yahu adam az buz değil baya baya önde Allah aşkına bari şunun için tartışma çıkartmayın