Şenol'un Kagawa'yı kullanmaması bana garip geliyordu. Adama doğru düzgün şans bile vermedi.
Yani? Şikayet edemez miyim? Bunları belirtme amacını soruyorum?Zaten Şenol geldiğinde bu konuyu burada da konuştuk. Şenol'un en kötü huyu garantici olması. Hayatta bu konularda risk almaz. Alttan gelen oyunculara çok fazla şans vereceğini zannetmiyorum, gerçekten ışık gördüğü oyunculara şans veriyor.
Yoo sana karşı bir şey dediğim yok. Bu konularda yapacak bir şeyimiz yok hemen gerilmeYani? Şikayet edemez miyim? Bunları belirtme amacını soruyorum?
Gerilmedim, buna neden gerileyim ki. Sadece manasız geldi belirtmen.Yoo sana karşı bir şey dediğim yok. Bu konularda yapacak bir şeyimiz yok hemen gerilme![]()
Totemimizi çalmışlar neyse Beşiktaş’tan çarpılan besteler yerine sayalım
Her hafta aynı replik anasını satayım. Acı olan gerçeklik payının da olması.her maç kırılma noktası resmen.
Gedson'dan sonra çok şey değişti sırada Fetih suresi varTotemimizi çalmışlar neyse Beşiktaş’tan çarpılan besteler yerine sayalım
Bize karşı kullanmayacaksanız Masuaku’yla takas edelimGedson'dan sonra çok şey değişti sırada Fetih suresi var![]()