Hem 7 milyon maaş alıyor, hem de oyuncuları Benfica'ya gönderiyor. Victor'a yaptıklarının bedelini ödüyorlar.Sözleşmeyi yenilememişler mi öyle bir muhabbet duymuştum

Hem 7 milyon maaş alıyor, hem de oyuncuları Benfica'ya gönderiyor. Victor'a yaptıklarının bedelini ödüyorlar.Sözleşmeyi yenilememişler mi öyle bir muhabbet duymuştum
Şöyle bir mevzu var ne kadar doğru bilmiyorum https://m.haber7.com/fenerbahce/haber/3295742-fenerbahceye-arda-guler-mujdesi-anlasma-saglandiHem 7 milyon maaş alıyor, hem de oyuncuları Benfica'ya gönderiyor. Victor'a yaptıklarının bedelini ödüyorlar.![]()
Flood olcak ama atmasam içimde kalırdı
Daha iyi uçak ve daha yüksek limitli banka kartı için geri aldı diye yorumladım.Flood olcak ama atmasam içimde kalırdı
Wanda’nın yüksek limitli hali için geri aldı diye yorumladım.![]()
Yani gerçekten böyle bir şey var ise bu adam en büyük anti-Fener'li derim. Bir de Altay'ı da Benfica'ya götürüyormuş bile bile kötü oynatıyormuş falan. Belki de Ali Koç'ta Fener'li değil, Beşiktaş'lı ama Fener'i içten çökertiyor mu demeliyim dicem de harbi harbi öyle gidiyor şimdilik FenerHem 7 milyon maaş alıyor, hem de oyuncuları Benfica'ya gönderiyor. Victor'a yaptıklarının bedelini ödüyorlar.![]()
Bu zırvalamaya inandınız mı gerçekten?Yani gerçekten böyle bir şey var ise bu adam en büyük anti-Fener'li derim. Bir de Altay'ı da Benfica'ya götürüyormuş bile bile kötü oynatıyormuş falan. Belki de Ali Koç'ta Fener'li değil, Beşiktaş'lı ama Fener'i içten çökertiyor mu demeliyim dicem de harbi harbi öyle gidiyor şimdilik Fener![]()