Max max yazıp sonra boşa devam ediyorsun diyen birisinden çelişkili yorumlar gelmeye devam ediyor kum timsahıyla ibret saati61'siz Skywalker esprisi de geldi... :S
Boşa devam diyorsun anladım.![]()

Max max yazıp sonra boşa devam ediyorsun diyen birisinden çelişkili yorumlar gelmeye devam ediyor kum timsahıyla ibret saati61'siz Skywalker esprisi de geldi... :S
Boşa devam diyorsun anladım.![]()
Ahhh Max ahhh ne olacak senin bu max algılama duygun... :SMax max yazıp sonra boşa devam ediyorsun diyen birisinden çelişkili yorumlar gelmeye devam ediyor kum timsahıyla ibret saati![]()
Senin bu üretemeyip aynı şeyleri tekrarlaman ne olacak sen ondan haber versene biraz bide kaybedince neden kabullenmiyorsun bahanelere sığınıyorsunAhhh Max ahhh ne olacak senin bu max algılama duygun... :S
Senin bu alakasız sayiklamalarına ne yazayım uzun uzun kendimi yorayım? :SSenin bu üretemeyip aynı şeyleri tekrarlaman ne olacak sen ondan haber versene biraz bide kaybedince neden kabullenmiyorsun bahanelere sığınıyorsun![]()
Mihawk konusunda kaybettin 50 takla attın ozan tufan konusunda kaybettin yok ben onu demedim bunu demedim dedin üstüne dediklerinin ssini attık yine kabul etmedin dünya kupası tahminlerinde yine başladın ben katılmadım hepsine demeye daha puanımız 8-10larda mıydı neydi o zaman bile söyledik aha bahanesi hazır diye @Joey Wheeler şahit hatırlıyorsa.Şimdi fbye penaltılarla kaldığımız yerden devam edebiliriz diyoruz sanki penaltı kullanmıyorlarmış gibi max max diye sayıklamaya başladın sonra boş yaptın bilmemne yaptın diyorsunSenin bu alakasız sayiklamalarına ne yazayım uzun uzun kendimi yorayım? :S
Baksana "Kaybedince" diye boşlamaya başladın yine. Ne var ne kaybettim ben? Bu maxlığın ile algı sınırlarını aşıyorsun her geçen gün. Sonra da "Max" yazınca aynı şeyleri demiş oluyorum. Max'a max demeyeyim de ne diyeyim "Min Lucky Luke" mu diyeyim?![]()
Mihawk konusunda kaybettiğim bir şey yok. Anlayan istediği gibi sağa sola çeksin, sen ona takla diyorsan ben 1000 takla çıkarırım senin taklalardan.Mihawk konusunda kaybettin 50 takla attın ozan tufan konusunda kaybettin yok ben onu demedim bunu demedim dedin üstüne dediklerinin ssini attık yine kabul etmedin dünya kupası tahminlerinde yine başladın ben katılmadım hepsine demeye daha puanımız 8-10larda mıydı neydi o zaman bile söyledik aha bahanesi hazır diye @Joey Wheeler şahit hatırlıyorsa.Şimdi fbye penaltılarla kaldığımız yerden devam edebiliriz diyoruz sanki penaltı kullanmıyorlarmış gibi max max diye sayıklamaya başladın sonra boş yaptın bilmemne yaptın diyorsun![]()
Timsahı kimseye yedirmem artık, muhteşem analizleri sayesinde futbol bilmeyen biri olarak gayet iyi puan kastırdı bana. Bir sonraki dünya kupasına kadar patlama seviyesini biraz daha geliştirebilirse sayesinde büyük ödülü kazanacağımı umuyorum.Mihawk konusunda kaybettin 50 takla attın ozan tufan konusunda kaybettin yok ben onu demedim bunu demedim dedin üstüne dediklerinin ssini attık yine kabul etmedin dünya kupası tahminlerinde yine başladın ben katılmadım hepsine demeye daha puanımız 8-10larda mıydı neydi o zaman bile söyledik aha bahanesi hazır diye @Joey Wheeler şahit hatırlıyorsa.Şimdi fbye penaltılarla kaldığımız yerden devam edebiliriz diyoruz sanki penaltı kullanmıyorlarmış gibi max max diye sayıklamaya başladın sonra boş yaptın bilmemne yaptın diyorsun![]()
Bozacının şahidi şıracı misali diğer hikayeci de başladı...Timsahı kimseye yedirmem artık, muhteşem analizleri sayesinde futbol bilmeyen biri olarak gayet iyi puan kastırdı bana. Bir sonraki dünya kupasına kadar patlama seviyesini biraz daha geliştirebilirse sayesinde büyük ödülü kazanacağımı umuyorum.![]()
İyi hoplar zıplar smaç basar bakalım... İtudis istemiştir Yunan olduğu için..