Sanırım Ferdi'yi 8 e çekip devre arası Crespo'yu satmayı planlıyor kulüp. Osayi 11'e girecek.
Sanırım Ferdi'yi 8 e çekip devre arası Crespo'yu satmayı planlıyor kulüp. Osayi 11'e girecek.
Doğrudur seninle birlikte fotomuz vardı ama gerek duymadım sonra sana dondurma peşinde koşan dondurma timsahı falan derlerGüzel çıkmışsın.![]()
Max "Boş yok" diyor ama sende nedense hep boş var be Max Lucky Luke. Biraz orjinal Max'a çek... :SDoğrudur seninle birlikte fotomuz vardı ama gerek duymadım sonra sana dondurma peşinde koşan dondurma timsahı falan derler![]()
İyi bir çocuk olsaydın olurduMax "Boş yok" diyor ama sende nedense hep boş var be Max Lucky Luke. Biraz orjinal Max'a çek... :S![]()
Hakiyi hatırlamış bir Crocodile gibisi yokMax "Boş yok" diyor ama sende nedense hep boş var be Max Lucky Luke. Biraz orjinal Max'a çek... :S![]()
Crespo'nun devre arasında satılacağını sanmıyorum.Sanırım Ferdi'yi 8 e çekip devre arası Crespo'yu satmayı planlıyor kulüp. Osayi 11'e girecek.
61'siz Skywalker esprisi de geldi... :SHakiyi hatırlamış bir Crocodile gibisi yok![]()
Boşa devam diyorsun anladım.İyi bir çocuk olsaydın olurdu![]()