Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlhan hocanın uçağı kalkmadan bu adam şehre geldi. Hocaya yapılan ayıptır.
Şunun bir tane mantıklı açıklaması var mı? Bir şey açıkladı mı yönetim? Yani apaçık diğer Anadolu takımlarından ayırdı takımı adam, taş gibi takım yaptı tam bir başaltı takımı oldu Konya. Beklenti neydi anlamadım net bir şampiyonluk adayı yapması mıydı takımı, valla büyük rezillik.

Şunun bir tane mantıklı açıklaması var mı? Bir şey açıkladı mı yönetim? Yani apaçık diğer Anadolu takımlarından ayırdı takımı adam, taş gibi takım yaptı tam bir başaltı takımı oldu Konya. Beklenti neydi anlamadım net bir şampiyonluk adayı yapması mıydı takımı, valla büyük rezillik.
Yönetim fena saçmalıyor. Hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Geçen sezon devre arasında ilk 11 oyuncularından birisi gitti ve yerine adam almadılar. İhtiyaç olmasına rağmen transfer yapılmadı. Belki o takviyeler yapılsaydı 2. Olacaktık. Sene başında açılış ayağına ilk 7-8 maçı dış sahada oynadık. Üstüne alakasız birisini sportif direktör yaptılar. Hoca bu adamı istemiyormuş. Biraz ukala bir tipe benziyor zaten.

Kongre oldu geçen haftalarda, aşırı saçma bir kongreydi. Üstüne yeni bir kongre üyeliği sistemi getireceklermiş, bildiğin para söğüşlemek için gelecek. Para veriyorsun ama oy ve söz hakkın yok. Lafta üyesin.

Üyelik şartları da çok zor zaten. Galatasaray lise kaynaklı olduğu için onu es geçiyorum. Ama Beşiktaş ve Fenerbahçeye üye olmak için iki adet üyeden referans alıp ücreti yatırmak yeterli. Konyaspora üye olmak içinse direkt yönetim kurulu referansı istiyor. Düzene bakar mısınız?

Neyse, 1-2 ay içerisinde Beşiktaş kongre üyeliği için ücret artırımı yapmazlarsa Bülent Usluya mesaj atarım. "Abi kongre üyesi olmak istiyorum ama çevremde referans olacak kimse yok, bana referans olabilir misin?" Diye :D

Montana

Bu Barış Alper tam fenerlik oyuncu it gibi koşuşturuyor ama futbol zekası yok. Pas atsa gol atıp rahatlayacağız, her maç aynısıni yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık