Ateş eder derken mecaz kullanmadın değil mi ?Tüpçü'nün gastesi haber geçmiş. Konyaspor'da Arda Turan sesleri yükseliyor yazmışlar.
Yerinde bir hamle olur. Arda Turan Konyaspor'un teknik direktörü olursa ateş eder takım.
hem gerçek hem de mecaz anlamı düşündürtmeye ne deniyor diye baktım google'dan. Kinaye yapmışımAteş eder derken mecaz kullanmadın değil mi ?
imzaları kalplere atmış olsalar bile 8.5 yıl durmaz Mudryk Chelsea'da. Aptal aptal işler yapmaya devam ediyorlar. Yakında transfer yasağı yerlerse şaşırmam.@Ron Swanson mudryk ile Chelsea 8.5 yıllık sözleşme imzalamış.
Yaşı biraz daha olsaydı. Yat oynama artık. Havadan paraimzaları kalplere atmış olsalar bile 8.5 yıl durmaz Mudryk Chelsea'da. Aptal aptal işler yapmaya devam ediyorlar. Yakında transfer yasağı yerlerse şaşırmam.
Sözleşmeler en fazla 5 yıllık yapılmıyor muydu, yoksa o belli bir yaşın altı için mi geçerli?@Ron Swanson mudryk ile Chelsea 8.5 yıllık sözleşme imzalamış.
TFF'nin talimatnamesinde 5 yıl. UEFA'nın ya da Premier Lig'in şartlarını bilmiyorum ama bizimkiler pek UEFA'ya uymuyor. Misal bizim akademilerden çıkan yabancı oyuncular UEFA'ya göre yerli oyuncu sayılırken TFF'ye göre yabancı sayılıyor.Sözleşmeler en fazla 5 yıllık yapılmıyor muydu, yoksa o belli bir yaşın altı için mi geçerli?
Emirhan kariyerinin hatasını yaptı giderek, şimdi kadroda ilk 11 çıkacaktı maçlara ki Türk avantajı da olacaktı bizde. Şimdi İtalya'da 4 maça çıkmış, henüz kupa maçlarında bile oynamamış bu oyuncuları yönlendiren ş.siz menajerlik şirketleri oyuncuların kariyerlerini bitirdi. Ömer Beyaz, Mustafa Kapı, Emre Demir şimdi bunların akıbetleri çok belli değil bir nevi Emre Demir'in Beşiktaş'a gelmesini isterim zaten Barça'da göndermek istiyormuş. Tam bizlik 2-3 maç sonra rotasyona katılır.u17 yönetimi çok kötü. Güzelim jenerasyonu hiç ettikleri yetmiyormuş gibi alt yaş jenerasyonlarında da sıkıntıya sebep oluyorlar.
Futureball'da Avtandil ve Yakup Arda dışında bir oyuncumuz kalmadı sanırım. Yönetim baskı yapıyordu oyunculara. Umarım olumsuz sonucu olmaz Aytuğ'un tarafında.