Galatasaray’ın genetiğinde var başarı Icardi olmaz X,Y olur zaten kralı tartışmam bileOğlum Icardı güle oynuya gol atıyor attırıyor, form düşüklüğü yaşamasın yeter.

Galatasaray’ın genetiğinde var başarı Icardi olmaz X,Y olur zaten kralı tartışmam bileOğlum Icardı güle oynuya gol atıyor attırıyor, form düşüklüğü yaşamasın yeter.
Galatasaray’ın başarılı olduğu dönemler kadrosunda yıldız oluyordu Gençleştirme ayağına mal mal adamları getirdiler cortladı Fatih. Bu sezon yavaş yavaş özüme dönüyor.Galatasaray’ın genetiğinde var başarı Icardi olmaz X,Y olur zaten kralı tartışmam bile![]()
Her sezon müthiş olsa zaten Madrid’in hocası olurdu canı sağolsun sıkıntı yokGalatasaray’ın başarılı olduğu dönemler kadrosunda yıldız oluyordu Gençleştirme ayağına mal mal adamları getirdiler cortladı Fatih. Bu sezon yavaş yavaş özüme dönüyor.
Kuzey Londra sıkıntı, eskisi kadar olay olmuyor ama içeride dışarıda hala ufaktan holiganizm esintileri varTottenham taraftarı Aaron Ramsdale'e tekme atmış.
Maçın son 30 dk.sını izledim. Adam en az 2-3 net pozisyonu kesti. :d
Ben de özete baktım biraz önce ikinci sarı ucuz olmuş.Maçın son 30 dk.sını izledim. Adam en az 2-3 net pozisyonu kesti. :d
Anladığım kadarıyla ikiniz yine başlayacaksınız hikayeye...Kudurmaya başlamış hemen, şaşırmadık. Maçta puan kaybetseydi hikayeler gelecekti ama maxlığını farklı şekilde yapmaya başlamış. :S