Yok o maçı izlemedim demiş.Hem sevincini etli ekmek yiyerek kutlamıştır böylece orta yolu bulmuşturYa onu geç, @Count Alucard ortada kalmış mıdır?

Yok o maçı izlemedim demiş.Hem sevincini etli ekmek yiyerek kutlamıştır böylece orta yolu bulmuşturYa onu geç, @Count Alucard ortada kalmış mıdır?
Önce can, sonra canan.Ya onu geç, @Count Alucard ortada kalmış mıdır?
Yalnız hocam o kemer ne öyle ya. Kim giydiriyor bu adamı? Otellerde 20lik kızların peşinde koşan kart zampara stili var.Şenol Güneşin sevgilisine sarılan kızlar gibi sysklsrını yerden kesmesi, bugun Beşiktaş ta bir şeyler var ama çıkaramadım.
Dikkatli bakmamıştım. Gollerin sırasını bile bilmiş adam. Üstüne üstlük Merti karşı şeride koymuş.Amin harbiden de böyle bir paylaşım yapmış![]()
2002 dünya kupasından sonra kendisine stilist tutmuş herhaldeYalnız hocam o kemer ne öyle ya. Kim giydiriyor bu adamı? Otellerde 20lik kızların peşinde koşan kart zampara stili var.
Eskiden bu kadar değildi ya. Göçük üstüne reflektörlü yelek giymesinin bile bir mantığı vardı...2002 dünya kupasından sonra kendisine stilist tutmuş herhalde![]()
Casemiro büyük topcuymus cidden manuda ispatliyor bunu. Ronaldo aldığı kupaları casemiro kross modric üçlüsü sayesinde almış diyorlar.Ronaldo'yu Ronaldo yapan Real Madrid'miş. @Master of Puppets
Çok hafife alıyoruz akademileri. Başkanlar şimdiye kafayı o kadar takmışlar ki farkına bile varamıyorlar kulübü kurtarmanın yolunu. Arda buradan Portekiz takımlarına 20ye gitse, üstüne sonraki satıştan pay koysan bir bu kadar daha kazanırsın bu çocuktan. 40 milyon Euro, 800 milyon TL. Borcun beşte biri...Chelsea Mudryk'i 100 milyona transfer etmiş. 100 MİLYON.
Bu sezon CL'de 2 ya da 3 maçını izledim. Hakikaten çok yetenekli futbolcu ve ileride çok büyük futbolcu olacak gibi duruyor ama dile kolay 100 milyon. 22 yaşında olmasına rağmen sadece 77 maçta görev almış bir oyuncu için 100 milyon.
Fener'de az biraz kafa varsa kulübü Arda Güler'in üzerine yapar. Endrick'e 72, Mudryk'e 100 verilen yerde Arda 5 milyona transfer yapacak bu gidişle. Konu yine ne ara Fener'e geldi demeyin. Her fırsatta oraya getireceğim. Oynatın şu çocuğu. Elim ayağım titriyor.