Fenerbahçe niye forvet almaya çalışıyor?
İyi söv bi rahatla. Sonra benim için söv. İsterse Gon için de söv.@Teach @Gon Freecs akşam maçta olacağım. Guduric'i tokatlamaya gidiyorum.
Pedro sakat diye herhalde. Ya da Beşiktaş almasın diye Aboubakar'ı istiyor da olabilir.Fenerbahçe niye forvet almaya çalışıyor?
King var, Serdar var, Valencia var ve Batshuayi var. Abudan vazgeçip başka santraforlara bakıyorlar diye haber düşüyor sürekli. Sezon başında santrafor için 8.5 milyon harcayıp hala santrafor almaya çalışmak tam Ali Koç işi.Pedro sakat diye herhalde. Ya da Beşiktaş almasın diye Aboubakar'ı istiyor da olabilir.
Yoksa bize skorer kanat ve stoper lazım. Sağ bek ya da sol bek olabilir ayrıca... Osayi ile olmaz çünkü.
Lazım değil zaten... Ali Koç'un hayırlı bir transferi çok azdır. Defans kan ağlıyor ama 40-50 gol atmamıza rağmen hala forvet arıyoruz...King var, Serdar var, Valencia var ve Batshuayi var. Abudan vazgeçip başka santraforlara bakıyorlar diye haber düşüyor sürekli. Sezon başında santrafor için 8.5 milyon harcayıp hala santrafor almaya çalışmak tam Ali Koç işi.
Lazım çünkü.Fenerbahçe niye forvet almaya çalışıyor?
@Teach @Gon Freecs akşam maçta olacağım. Guduric'i tokatlamaya gidiyorum.