Bats da kaçırdı 2 tane diye hatırlıyorum ama Muslera birini iyi çıkarmıştıOsayi'nin pozisyonu netti ama onun dışında maçın başında Rossi'nin pozisyonu netti diyebilirim. Ama Gs istediği oyunu kusursuz oynadı. Barış Alper formdayken Gustavo Henrique'yi karşısına koymak hataydı zaten. Diğer stoperlerimiz de leşti.
Acaba kim söyledi bunu? fdlşjgşkjdfghdfg"Beyler JJ bu ligde şampiyon olamazsa bu net ligin kalitesizliğindendir."
Anonim
Merak etme iş işten geçtikten sonra bir tane yıldız getirir.Ali Koç'un pintiliği ve yanlış transfer politikası takımı bitirdi derhal istifa etmeli
Defans transfer etmesi gerekirken bitik yıldıza yanlamak tam fenerlik bir işMerak etme iş işten geçtikten sonra bir tane yıldız getirir.Gelecek oyuncu Hazard muhtemelen
Malum şahısın tersine oynayan kazanır dediğimizde kızıyorlardı bide bize laf söylerler
Bats bir kere araya bıraktı Rossi'ye o pozisyon olabilirdi. Onun dışında hatırlamıyorum ve hatırlamak istemiyorumBats da kaçırdı 2 tane diye hatırlıyorum ama Muslera birini iyi çıkarmıştı