Mihawk 8 Ocak 2023 #3,032 Bu golü ligde atacak 1-2 kişi vardır anca. Irz düşmanı görmüş gibi vurdu topa.
Montana 8 Ocak 2023 #3,035 oğlum bu icardi soğuk kanlı katil lan resmen, ilk defa kadıköyde bu kadar rahat oynayan gs gördüm
akira 8 Ocak 2023 #3,036 Ulan her şeye eyvallah da ırz düşmanı Icardi'den gol yemek... Bu takım İflah olmaz artık. Geçmiş olsun.
Ulan her şeye eyvallah da ırz düşmanı Icardi'den gol yemek... Bu takım İflah olmaz artık. Geçmiş olsun.
Sir Crocodile 8 Ocak 2023 #3,040 Sodex dedi ki: @Sir Crocodile reis acil destek lazım. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Maçı izlemedim, fakat kötü oynamışız net belli. Kadro seçimi zaten hatalı, derbi maçlarına iyi hazirlanmıyor bu sene takım.
Sodex dedi ki: @Sir Crocodile reis acil destek lazım. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Maçı izlemedim, fakat kötü oynamışız net belli. Kadro seçimi zaten hatalı, derbi maçlarına iyi hazirlanmıyor bu sene takım.