Daredewill 8 Ocak 2023 #2,954 Kırmızı bırak sarı vermeyi bırak faul bile vermedi. Yuh ya! Küfür edip banlanmak istemiyorum
Mihawk 8 Ocak 2023 #2,955 Montana dedi ki: İngiliz spiker niye faul+sarı kart gelmedi diye şaşırdı yemin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Adamın formadan çekmiş orada.
Montana dedi ki: İngiliz spiker niye faul+sarı kart gelmedi diye şaşırdı yemin ediyorum Genişletmek için tıkla ... Adamın formadan çekmiş orada.
Shakan 8 Ocak 2023 #2,956 Sene başından beri GS oyuncuları doğru son kararlar verebilse çok daha başka bir lig izliyor olacaktık. Bitiricilik konusunda çok eksiğiz.
Sene başından beri GS oyuncuları doğru son kararlar verebilse çok daha başka bir lig izliyor olacaktık. Bitiricilik konusunda çok eksiğiz.
Hidalg0 8 Ocak 2023 #2,957 fenerin 5 sarı kartını vermedi hakem. Ayrıca kamyon giri giriyolar faul yok, biz dokunalum faul direk.
fenerin 5 sarı kartını vermedi hakem. Ayrıca kamyon giri giriyolar faul yok, biz dokunalum faul direk.
Daredewill 8 Ocak 2023 #2,958 Icardi icardi diye kendimi yırttım, kalite başka bir şey. İcardi İcardi