Gerçi verecekleri cevabı biliyorum, zaman harcamaktan vazgeçtim şu an.
Hakemin hatalı kararları vardı ama abartılıyor benceŞu an maçtan çok Halil Umut Meler konuşuluyor. Galatasaraylı çoğunluk hakeme öyle böyle değil, çok ağır saydırıyor.
Hakem doğuyor bildiğin GS'yi.
Bir hatası o zaten başka yok.hakemin ilk yarıda gördüğüm en büyük hatası atillaya kart çıkartmaması. keremin ayağına basmış, net sarı kart.
Omuzu attıktan sonra kendi düşüyor. Sonrasında da fenerli elemanın önünü kesmeye çalışıyor. Top fenerli elemana geçtiği için aralarında geçenin çok önemi yok. Doğru karar bence.Tepesine binip çekistirmis, yerde de kurt kapanina almis. MMA takip etmek istesek dovus kanali acardik.
2 takımı değiştir, burdan 4 fenerli ban yerdi o kadar söyleyeyim. Tamam evsahabi takımn %55 anlarım %70'e, %30 döndü yönetimi.Şu an maçtan çok Halil Umut Meler konuşuluyor. Galatasaraylı çoğunluk hakeme öyle böyle değil, çok ağır saydırıyor.
Elden çekti diyolar cizgiyi ona ama bakamadim 2 saniye sürmeden çektiler gorüntuyü. Meler bu maçı GS'ye vermemeye çıkmış belli.Maçı bölük pörçük izlediğim için bir şey diyemiyorum şu an. Ofsayt pozisyonu 5 dakika boyunca izlemesinden belliydi maçı rezalet yöneteceği.