Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzledim, Osayi kendi çarpıyor adamın engellemeye yönelik bir şeyini görmedim. Engelleyecek olsa bırakmaz zaten. Pas atılan noktayla Samuel’in olduğu yerin topla uzaktan yakından alakası yok. Samuel topa koşmuyor zaten diğer adamın koşu yoluna doğru yöneliyor, yani zaten topa müdahale edebileceği bir pozisyonda değilken yöneldiği yer de topla alakasız.
Bir şeyini görmene gerek yok işte. Uzaktan yakından alakası yok ne demek ya, samulelin top oynadığı kanada gidiyor pas adam da kanadına gitmeye çalışrken ofsayttaki topçu tarafından engelleniyor, adamın varlığı samuele engel mi ? Engel üstelik yerinde duruyor mu hayır bildiğin ikisi birbirini itiyorlar.

Topa müdahale edemeyeceği bir yerde falan da değil herif oradan orta açıyor sanki kaleci karşı karşıya kalıp golu o atmış gibi yorum atıyorsun xD

VAR kayıtlarını açıklamak büyük hata. Bir gün gelecek ve hakem savunacaksın deseler inanmazdım ama hakemleri kamuoyunun önüne elleri kolları bağlı bir şekilde attılar ve vurun abalıya dediler. Neden yaptıkları ise muamma. Hakemlerin kalitesiz olduklarını ve çok sık hata yaptıklarını zaten biliyorduk. Yapmanız gereken bu değildi, hakem standardını yükseltmekti.

Hiçbir sorunu çözmez bu. Ateşi harlamak ve kargaşa yaratmak dışında hiçbir işe yarayacağını sanmıyorum.

VAR kayıtlarını açıklamak büyük hata. Bir gün gelecek ve hakem savunacaksın deseler inanmazdım ama hakemleri kamuoyunun önüne elleri kolları bağlı bir şekilde attılar ve vurun abalıya dediler. Neden yaptıkları ise muamma. Hakemlerin kalitesiz olduklarını zaten biliyorduk. Yapmanız gereken bu değildi, hakem standardını yükseltmekti.

Hiçbir sorunu çözmez bu. Ateşi harlamak ve kargaşa yaratmak dışında hiçbir işe yarayacağını sanmıyorum.
Gs ve Sivas maçındaki pozisyonun bunlarla bir alakası yok oradaki sıkıntı neden iptal edildiğini varın açıklayamaması burada eğer çizgiyi çekmedilerse yada neden olduğunu açıklayamayıp insanları kuşku içinde bıraktılarsa bunu da açıklasınlar.

Gs maçındaki olayla bunları bir tutmamak lazım. Orada bir açıklama yok, yanlış karar verebilirsin, yanlış penaltı da olabilir ofsaytta ama kararı açıklamamak tamamen başka bir rezalet.

Bir şeyini görmene gerek yok işte. Uzaktan yakından alakası yok ne demek ya, samulelin top oynadığı kanada gidiyor pas adam da kanadına gitmeye çalışrken ofsayttaki topçu tarafından engelleniyor, adamın varlığı samuele engel mi ? Engel üstelik yerinde duruyor mu hayır bildiğin ikisi birbirini itiyorlar.

Topa müdahale edemeyeceği bir yerde falan da değil herif oradan orta açıyor sanki kaleci karşı karşıya kalıp golu o atmış gibi yorum atıyorsun xD
Osayi gibi uçak gibi giden birine topa gidemez demek de ne bileyim. Şu adam yani bu... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık