Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kontrol anında top ayağından bayağı açılıyor, Bats o sırada pasif ofsaytta, top sürme kısmından bahsetmiyorum. Top ayağından açılmış pas tarzı.
Ya her şeyi bir kenara bırak Batshuayi'nin adama hareketi kendi başına bile faul. Basket mi bu perdeleme yapıyor.

Bir fıkra var;
Temel'i komutanı çağırır ve şu soruyu sorar.
-Temel islam'ın şartı kaçtır.
Temelde derki
- Komutanım 40.
Komutan başlar dayağa Temel'in ağzı burnu kan içinde.
Çıkar dışarı ve onu gören Dursun sorar;
-Temel bu ne hal?
-Komutan bana dedi ki İslam'ın şartı kaç.
-Eee sen ne dedin?
-Bende dedim ki 40.
Lan sen naptın gir içeri öp komutanın elini özür dilerim komutanım de İslam'ın şartı 5'tir de.
Temel söyler
- Ula dursun adam 40’ı kabul etmiyor 5'i nasıl kabul etsin?

Bunlar 40'ı da 5'i de kabul etmez.

Öyle deme kızıyorlar sonra haklı penaltı çalmasınlar mı diyorlar ama bu sezondan önce şu takıma bu kadar penaltı buna bu kadar bize vermiyorlar diye laf attıklarını unutuyorlar ahshshdhdhdjk bu arada dünkü pozisyon penaltı mı görmedim ben pozisyonu kimsede paylaşmadı.
Ben izlemedim maçı, bende merak ettim şimdi.

Yahu adam koşu atmaya başlamadan önce yerini tam nereden bileceksin arkadandan koşan adamın? Osayi arkasında ki adama mı bakıyor? Yoksa topa mı bakıyor? Adam topa bakıyor. Topu kanada atıyor rakip oyuncu önüne döndüğü an adamın müdehalesi geliyor. Bu noktada Wright koşu atıyor diyorsunuz, ofsaytta adam. Bir kere ofsaytta koşu atıp adamı engellemesi zaten ofsayt yapıyor durumu. Yani müdehale yok Osayi koşmuş diyorsun. Adam Osayi'nin arkasında zaten hemen döndüğü an engel. Yani bu noktada Osayi topa doğru hareketleniyor Wright da engel oluyor bu kadar açık.

Asıl sende utanma olsa GS maçından sonra gelip hikâye anlatmazdın dün haklı pozisyona "Masal" falan diye.

Kıt mısın olum? Bak iki pozisyona artık sana bir şey anlatmak gelmiyor içimden çünkü sınırlarını aşamiyorsun.

Rennes maçında Emre golü yapan son adam. Crespo'nun ayağından çıkan top ile gol oluyor. Bu noktada Crespo'nun pası sırasında bir müdehale veya hareketi var mı Batshuayi'nin bak ilk okul sorusu sana. Ben cevap vereyim. YOK.

Emre topu alıyor, sürüyor Batshuayi sonra oyuna dahil oluyor. Crespo'nun pasında Batshuayi Wright gibi oyuncuyu engellemiyor top Emre'ye gelirken, ya da Emre ile beraber topa koşumuyor. Bazı şeyleri algılama zorluğu çekiyorsun ama git bak pozisyona.

Yahu Montana trollük yapma lütfen. Batshuayi topa hareketleniyor mu? Koşuyor mu? Hayır.

Adama doğru top ivmeleniyor diyorsun. :D

Emre müdehale ettiği andan sonra bile Batshuayi topa gitmiyor. Emre alıp topu sürüyor ve golü atıyor. Bu noktada bir perdeleme var. Olay Crespo'nun top ayağından çıktığı an. Bu noktada Batshuayi ne rakibe müdehale yapıyor ne de topa doğru hareketleniyor. Adam bildiğin olduğu yerde. Topu Emre aldıktan sonra adamın net hareketi başlıyor.
Ulan adamı cinnete sokarsın batshuyi ofsaytta topa müdahalede ofsaytta topu arkadaşı sürerken yine ofsaytta defansın ilerlemesini engelliyor yani pozisyon dahil oluyor.Dün topla alakası olmayan adam yolunda koşarken sizin bekiniz pozisyonunu kaybetmiş vaziyette koşarken çarpıyor diye ofsayt oluyor rennes maçında batshuayi bilerek tutuyor adamı ama farklı pozisyon oluyor aynen olur işine gelince öyle gelmeyince böyle he he

Ulan adamı cinnete sokarsın batshuyi ofsaytta topa müdahalede ofsaytta topu arkadaşı sürerken yine ofsaytta defansın ilerlemesini engelliyor yani pozisyon dahil oluyor.Dün topla alakası olmayan adam yolunda koşarken sizin bekiniz pozisyonunu kaybetmiş vaziyette koşarken çarpıyor diye ofsayt oluyor rennes maçında batshuayi bilerek tutuyor adamı ama farklı pozisyon oluyor aynen olur işine gelince öyle gelmeyince böyle he he
Cinnet'e girmene yardımcı olayım.

Kol müdahalesi nerde yav, Samuel adama çarpıyor gidip adamın vücüdu sola doğru dönüyor onun etkisiyle. Adam kolunu bile kaldırmamış. İngilterede buna ofsayt çalınmaz ben bir örneğini görmedim hiç.
Yani Montana yakında Osayi adama faul yapmış diyeceksin diye korkuyorum. Pozisyona bak, Osayi top dikildiği an topa bakıyor, arkasında ki oyuncunun nerede olduğundan net haberdar değil. Önüne dönüp koşu attığı an rakip müdehalesi ile karşılaşıyor.

Yani o noktada Osayi rakibe hiç dokunmasa, etrafından dolansa bile engelleme olarak kabul ediliyor pozisyon ofsayta olduğu için adam. Çünkü koşu engeli yapıyor adam net biçimde. Kurallarda denen bu.

Emre top sürmeye başlayana kadar Batshuayi topa hareketlenmesi ya da rakibe müdahalesi yok.

O yüzden seninle ortada olan pozisyonu tartismayacağım daha fazla. GS holiganliğına devam et hadi bakim.

Yani Montana yakında Osayi adama faul yapmış diyeceksin diye korkuyorum. Pozisyona bak, Osayi top dikildiği an topa bakıyor, arkasında ki oyuncunun nerede olduğundan net haberdar değil. Önüne dönüp koşu attığı an rakip müdehalesi ile karşılaşıyor.

Yani o noktada Osayi rakibe hiç dokunmasa, etrafından dolansa bile engelleme olarak kabul ediliyor pozisyon ofsayta olduğu için adam. Çünkü koşu engeli yapıyor adam net biçimde. Kurallarda denen bu.

Emre top sürmeye başlayana kadar Batshuayi topa hareketlenmesi ya da rakibe müdahalesi yok.

O yüzden seninle ortada olan pozisyonu tartismayacağım daha fazla. GS holiganliğına devam et hadi bakim.
Pozisyon içime sinmedi bir futbol izleyicisi olarak bunu söylüyorum. Ben Osayi’ye adamın bir müdahale yaptığını görmedim dediğim gibi topun tersi yönünde hareket eden bir adam var sadece. Ofsayt olsun hadi sizin hatrınıza, buruk ofsayt diyelim. Osayi adama çarpmasa da gol olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık