Ekstrem durumlar dışında zemin sorunu yaşayan takımlara para cezası kesilsin. Bu zeminler adamların kariyerini bitirir ki Cenk'i mesela 2 sene önce Erzurumun zemini sakatladı resmen.
Benim fikirler hep muhteşem ama geç fark ediliyor.Arada bir senden de mükemmel fikirler çıkıyor.
GS'mi neden küçük yazdın? Lucky Luke alınır sana bak...Beşiktaş kazanıp gs ve Fenerbahçe kaybedene kadar tekrar edilsin.![]()
Allah'tan geç fark ediliyor da uygulamaya başlanmıyor.Benim fikirler hep muhteşem ama geç fark ediliyor.![]()
Kesmişler biraz açıklamayı. Sanki üç puan almışız da böyle yorum yapılıyor gibi bir açıklaması vardı.
Dün Nuri Şahin bile kendi zeminini eleştiriyor, böyle zeminde top oynanmaz diyor. Bu takımları anlamıyorum vallahi zemini düzgün tutmak ne kadar para gerektiriyor olabilir ki? Binlerce euro para verdiğin adamları şu zeminlerde oynatıp sakatlandırıyorsun sonra bedavadan para ödemeye devam ediyorsun. Mantığa bile uymuyor zeminleri düzeltmemeleri.Ekstrem durumlar dışında zemin sorunu yaşayan takımlara para cezası kesilsin. Bu zeminler adamların kariyerini bitirir ki Cenk'i mesela 2 sene önce Erzurumun zemini sakatladı resmen.
Yine de garip açıklamaları var cidden Şenol Güneşin, haklısın.Kesmişler biraz açıklamayı. Sanki üç puan almışız da böyle yorum yapılıyor gibi bir açıklaması vardı.
Ekleme: Şenol Güneş'in basın toplantılarını çok dinlememek lazım. Ne dediğini kendi de bilmiyor çoğu zaman.![]()
Bana Beşiktaşliyim demişti. Demek kolpaymisGS'mi neden küçük yazdın? Lucky Luke alınır sana bak...![]()