Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Top oynasın gs sonra ağlasın.Bu leş futbolla iyi bile puan topladılar.Fener akıyor maşallah.
Fener maçını izlemedim özetine baktım hakemlik bir şey yoktu ama fenerin o kadar aktığını söyleyemem xD

Samuel kendi itmis adami adam kimse fazla kuvvetli oldugu icin samuel kendi sendelemis
Bir şey değiştirmez adam pozisyonun içinde defans oyuncusunu topa müdahalesini varlığıyla etkiliyor ve ofsayt pozisyonunda.

Fener maçını izlemedim özetine baktım hakemlik bir şey yoktu ama fenerin o kadar aktığını söyleyemem xD

Bir şey değiştirmez adam pozisyonun içinde defans oyuncusunu topa müdahalesini varlığıyla etkiliyor ve ofsayt pozisyonunda.
Top ayaktan ciktigi sirada adam ofsayta ama herhangi bir engellemesi soz konusu degil. top sola giderken ardindan samuel kendi diger oyuncunun yanina kosuyor o sirada ofzayt pozisyonu gecmis oluyor yani zaten

Maxlığın sınırlarını zorluyorsun yine, anlama kıtlığın zirvelerde belli ki yine. Pozisyonda bir şey yok, adam kendini atıyor, atmadan önce de Batshuayi faulü var deniyor. Fakat onun öncesinde de adamın mudehalesi var. Varsa da olayı başlatan kişi Antalyalı oyuncu diyorlar bak. İşine gelmezse kabul etmemeye devam et kimin kafasının almadığı çok net aslında... :D

Oooo bülent ve deniz leşleri bunu dediyse benim fikrim doğru demektir.Vah vah kimlerden medet ummaya başlamışsın rezillik.

ofsayt net ofsayt. iptal edilen gol net yanlış karar iken geçen hafta şaibeli galibiyete imza atan takımın taraftarları neyin davasını güdüyor anlamadım? yenilince topunu alıp eve giden çocuklar gibi geliyor bana bu hareketler. samimiyetten uzak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık