Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyini savunayım kazandın mı? Kazandın puan kaybın var mı? Yok.Olsaydı bakardım pozisyona söylerdim.Attığınız bi iptal gol pozisyonu var orda da bişey seçemedim batshuayi sanırsam adama yükleniyor ve sol koluyla adamın formasını çekiyor ters taraftan.İptal iptal diye yırtınacağına önce batshuaiye söyle adamı ters açıdan hakem görmez diye çekmesin çakallık yapıp.
Hahahah şimdi senin "FB hakemi de yendi" diye bir yazı yazman lazım haksızlığı ortaya koyman için. Puan kaybı yok diye inkar mı edeceksin olanları? Yakıştıramadım sana hiç bak. :S

Batshuayi pozisyonu da bir şey yok. Adamın nasıl tiyatro ile kendini attığı net şekilde görünüyor pozisyonda zaten. Yani o tip müdehale faul ise ilk yarı sonunda Rossi'nin verilmeyen bir penaltısı daha var o zaman...

Hahahah şimdi senin "FB hakemi de yendi" diye bir yazı yazman lazım haksızlığı ortaya koyman için. Puan kaybı yok diye inkar mı edeceksin olanları? Yakıştıramadım sana hiç bak. :S

Batshuayi pozisyonu da bir şey yok. Adamın nasıl tiyatro ile kendini attığı net şekilde görünüyor pozisyonda zaten. Yani o tip müdehale faul ise ilk yarı sonunda Rossi'nin verilmeyen bir penaltısı daha var o zaman...
Yok diyorsun ama batshuayi sol koluyla adamı çekiyor mu çekmiyor mu sen önce onu söyle.Adamı çekersen adam kendini yere atar abartı mı abartı ama sen gereksiz yere adamı çakallık peşinde olup ters açıdan görmezler diye çekersen böyle iptali yersin.Sizin rossiye osursalar faul oluyor zaten adamın amacı düşmek ona kalsa hep faul hep penaltı.Zaten hiç penaltı vermiyorlar gariplere vah vah vah yazık.

Yok diyorsun ama batshuayi sol koluyla adamı çekiyor mu çekmiyor mu sen önce onu söyle.Adamı çekersen adam kendini yere atar abartı mı abartı ama sen gereksiz yere adamı çakallık peşinde olup ters açıdan görmezler diye çekersen böyle iptali yersin.Sizin rossiye osursalar faul oluyor zaten adamın amacı düşmek ona kalsa hep faul hep penaltı.Zaten hiç penaltı vermiyorlar gariplere vah vah vah yazık.
Yahu çekiyor mu çekmiyor mu ne? Adamın düştüğü pozisyon o mu? Adam topa müdehale edemeyeceğini anlayınca kendini bildiğin atıyor, attığı anda oyuncuya hiçbir müdehale yok.

Onun dışında buna faul verilirse her ikili mücadele de faul verilir. Öyle ki git özeti izle, ilk yarının sonunda bir pozisyon var Rossi'nin rakip oyuncunun gram top ile alakası yok Rossi'ye arkadan müdehalede bulunuyor fakat hakem penaltı vermiyor. Bu faul ise o 20 defa penaltıdır...

Serdar Aziz sarı verildi sarı ile alakası yok pozisyonun. Bu şekil alakasız kararlar verildi maçta. Senin olayın daha net anlaşıldı bugün, sana FB eleştirmek olsun da ne olursa olsun anlık GS'li olduğun kadar bugün objektifliğin uçmuş belli ki... :D

İşte zaten aklı başında adamlardan yorum beklememde bu sebeple. Oyuncunun konumunun bir önemi var mı ofsayt için yoksa ne olursa olsun bir müdahalesi olduğu için ofsayt mı sayılıyor

Hepsinin önemi var aslında. O yüzden muallakta olabilir çoğu kişi için. Benim gördüğüm, topun o bölgeden uzak olduğu ve o temasın perdeleme olarak sayılamayacağı yönünde. Bu pasif ofsayt oluyor.

Ama sen farklı düşünürsün. Top o bölgede dersin ve yapılan temasa perdeleme dersin. Bu ofsayt olur.

İnce bir pozisyon.

Yahu çekiyor mu çekmiyor mu ne? Adamın düştüğü pozisyon o mu? Adam topa müdehale edemeyeceğini anlayınca kendini bildiğin atıyor, attığı anda oyuncuya hiçbir müdehale yok.

Onun dışında buna faul verilirse her ikili mücadele de faul verilir. Öyle ki git özeti izle, ilk yarının sonunda bir pozisyon var Rossi'nin rakip oyuncunun gram top ile alakası yok Rossi'ye arkadan müdehalede bulunuyor fakat hakem penaltı vermiyor. Bu faul ise o 20 defa penaltıdır...

Serdar Aziz sarı verildi sarı ile alakası yok pozisyonun. Bu şekil alakasız kararlar verildi maçta. Senin olayın daha net anlaşıldı bugün, sana FB eleştirmek olsun da ne olursa olsun anlık GS'li olduğun kadar bugün objektifliğin uçmuş belli ki... :D
Sen böyle pozisyonlarla gelirsen daha çok beklersin savun diye futbolcusu adamı çeker evet çekiyor diyemez adamın düştüğü pozisyon o mu der.Çekiyor adamı orda hem çekiyor hem yükleniyor öküz gibi adam dengesini bozuyor adamda bırakıyor kendini yere o fırsatı veren kim senin oyuncun gidicen ona söyleneceğine hakem nasıl iptal eder yeağğ dersin ama kıytırık kural koyup orta sahada adama çarpan kendi oyuncun olmasına rağmen ofsayt çalınan pozisyona yine safa yatan sensin sen bence pozisyon tartışma kimseyle bu kadar objektiflikle bilgiyle fazlasın buralara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık