Arap ligi Fransa'dan zordur daha irrasyonel bence cidden Goncaloya forma veren bu yaşta jonathana da verebilir sene sonundaKendi inanmadığın şeyleri de bu şekilde yazıyorsun ya... :S
Arap ligi Fransa'dan zordur daha irrasyonel bence cidden Goncaloya forma veren bu yaşta jonathana da verebilir sene sonundaKendi inanmadığın şeyleri de bu şekilde yazıyorsun ya... :S
Ben de ondan bahsettim işte. Arabistan Ligi'nin puan durumu çekişmeli duruyor. Eğer bu karma takım PSG ile berabere falan kalırsa ligler arası uçurum yok demektirLigde ki takım kalitesi olarak bahsediyorum yahu. PSG'nin kadroya bak bir de Fransa da ki diğer takımların kadroya bak.
Bir de yenerlerse PSG'yi sen o zaman gör geçilecek dalgayı.Ben de ondan bahsettim işte. Arabistan Ligi'nin puan durumu çekişmeli duruyor. Eğer bu karma takım PSG ile berabere falan kalırsa ligler arası uçurum yok demektir![]()
Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Sırf komani koy açık ara şampiyon yapar Arap Ligi'nde..
Yahu Fransa ligi çekişmeli lig mi? 1 tane büyük takım var şuan. Ortalama oynasa tüm futbolcular her sene şampiyon olur PSG.@Sir Crocodile spor konusunda sadece OSM'de güvenilir yorumlar yapıyorsun gibi duruyor. Formula bilsem oradaki yorumlarına da bakacam da bilmiyorum![]()
Eskiden Lyon vardı adamlar patladı çeşit çeşit aklına gelmeyen küme düşen takım şampiyon oluyordu şimdi bu Psg rekor kırıyor paranın gücü lig çöplük gerçekden Croco.Lübnan ligi bile daha çekişmeli Fransa liginden. İnanmayan puan durumuna gidip baksın...
Eskiden daha iyiydi her türlü. PSG çok dominant ligde şuan, dediğim gibi ortalama oynasa şu kadro bak iyi değil, her sene şampiyon olur. Onu çıkar diğer takımlarla yine çekişmeli lig olur lig ama işte para...Eskiden Lyon vardı adamlar patladı çeşit çeşit aklına gelmeyen küme düşen takım şampiyon oluyordu şimdi bu Psg rekor kırıyor paranın gücü lig çöplük gerçekden Croco.