Senaryo ona göre değişiklik gösterirdi zaten. Yoksa baştan mefta hepsi.Ace o zaman kaçamazdı bile. Luffy merhum olurdu üstüne
Senaryo ona göre değişiklik gösterirdi zaten. Yoksa baştan mefta hepsi.Ace o zaman kaçamazdı bile. Luffy merhum olurdu üstüne
O zaman sevdiğimiz op olur muydu sence :/Senaryo ona göre değişiklik gösterirdi zaten. Yoksa baştan mefta hepsi.
Ondan emin değilim işte.O zaman sevdiğimiz op olur muydu sence :/
Çocuk şeytan meyvesi yemiş haliyle küple denize açıldı ve o küp girdabın içine girdiSenaryo ona göre değişiklik gösterirdi zaten. Yoksa baştan mefta hepsi.
Şahsen ben FMAB da bile yaşadım. Ed batıya Al doğuya gitti, "Keşke ikisinin oralarda öğrendiği simya bilgileri ile alakalı bir spin-off çıksa." diye yıllardır hayal ediyorum.
Konuş kaptanım gerçekleri çarp bu Seinen düşmanlarının yüzüne.Şonen polyanadır,hayaciliktir,fantezidir.Seinen gerçekliktir adamın suratına tokat gibi çarpar.Herkes kaldıramaz.
Shanks miço olarak alıp, Teach tarafından vefta olurdu. Seri de öyle başlardı red. Dert ettiğin şeye bak.Çocuk şeytan meyvesi yemiş haliyle küple denize açıldı ve o küp girdabın içine girdiSeinen olsa yarım bölümü zor görürdü herhalde.
Seinen op a çok ters :dShanks miço olarak alıp, Teach tarafından vefta olurdu. Seri de öyle başlardı red. Dert ettiğin şeye bak.![]()
Kaido'nun yolu.Seinen op a çok ters :d
Bizimkileri gömmüş başkalarını okuyor olurduk. Sonra onları da gömerdik...