Üye silindi 1004
Naruto zaten tarihin en iyi mangasıyken... Cıkcık cık Cık!Seinen kardeşim! Op misal seinen olsa tarihin en iyi mangası olurdu.
Naruto zaten tarihin en iyi mangasıyken... Cıkcık cık Cık!Seinen kardeşim! Op misal seinen olsa tarihin en iyi mangası olurdu.
Fox dizisi değil mi bu :d yok sevmem öyleNe bileyim? Kızla çocuk birbirine aşık olur gibi oluyor sonra araya başka kızlar ve çocuklar salça oluyor. Uzun süre kavuşamıyorlar falan filan.
AoT Shonen dergisinde yayınlanan Seinen denilebilir.Günümüz şartlarına göre HnK gibi seriler bile Seinen sınıfında sayılır.Attack On Titanın Shounen olmasını hala kaldıramıyorum
Değil. Yani böyle bir krater olamaz. Neye göre iyi? 1000 sayıdır devam ettiği için mi? Yoksa her arc tayfaya sıfırdan yeni karakter yazdığı için mi?Aynen. Zaten tarihin en iyisi.
Ben hatta Seinen sanıyordum yav Shounen ile alakası yok, varsa bile şu anda yok yani bitecek yakında ama o kadar sayıdır Seinen gibi ..AoT Shonen dergisinde yayınlanan Seinen denilebilir.Günümüz şartlarına göre HnK gibi seriler bile Seinen sınıfında sayılır.
Shonen alemi gene Deku gibi pembe totolu ana karakterler ile dolacak.Bize Toriko ve Kenshro gibi delikanlı cesur adamlar lazım.Ben hatta Seinen sanıyordum yav Shounen ile alakası yok, varsa bile şu anda yok yani bitecek yakında ama o kadar sayıdır Seinen gibi ..
Luffy farkıyla.Değil. Yani böyle bir krater olamaz. Neye göre iyi? 1000 sayıdır devam ettiği için mi? Yoksa her arc tayfaya sıfırdan yeni karakter yazdığı için mi?
Op tarihin en iyi mangasıdır.Aksi iddia edilemez.Değil. Yani böyle bir krater olamaz. Neye göre iyi? 1000 sayıdır devam ettiği için mi? Yoksa her arc tayfaya sıfırdan yeni karakter yazdığı için mi?
Ryo Saeba'yı unutmayalım.Shonen alemi gene Deku gibi pembe totolu ana karakterler ile dolacak.Bize Toriko ve Kenshro gibi delikanlı cesur adamlar lazım.
Dergi adından dolayı serilerin içeriği önemsenmeden şonen damgası konuluyor galiba. K-on da seinen görünüyordu mesela onun da tam tersiAoT Shonen dergisinde yayınlanan Seinen denilebilir.Günümüz şartlarına göre HnK gibi seriler bile Seinen sınıfında sayılır.