O aslında 3 değil 3.5. Shanks'ı kolundan ötürü yarım sayıyor olmalı. Mihawk bile adamı rakip görmezken kk hedefli birisi Shanks'ı tam gücünde bir rakip olarak saymamalı. Oradaki mesaj bu3 yapmış parmaklarıyla. Shanks'ı saymamış yani.![]()

O aslında 3 değil 3.5. Shanks'ı kolundan ötürü yarım sayıyor olmalı. Mihawk bile adamı rakip görmezken kk hedefli birisi Shanks'ı tam gücünde bir rakip olarak saymamalı. Oradaki mesaj bu3 yapmış parmaklarıyla. Shanks'ı saymamış yani.![]()
Orada üç yapmasının sebebi Shanks'ı saymaması değil. Kaidou gitti geriye üç tane kaldı anlamında yapıyor o hareketi![]()
Öyle olmadığını ben biliyorum. Ama Luffy bilmiyor![]()
@kuroashi.no.sanji1993
Cepte tabi. :/ Adam dört gözle Luffy'nin zirveye çıkmasını bekliyor. Luffy'nin yolunu kapatmayı geçtim daha da açacaktır.
Mihowk yol yapıyor kendine. Geri çekilme konusunda master olmuş artık.O aslında 3 değil 3.5. Shanks'ı kolundan ötürü yarım sayıyor olmalı. Mihawk bile adamı rakip görmezken kk hedefli birisi Shanks'ı tam gücünde bir rakip olarak saymamalı. Oradaki mesaj bu![]()
Shanks kadar rahat adam yok. Herkes harıl harıl meyve, müttefik vs peşinde kendisi koskoca Yeni Dünyada party hard sülalem rahat modunda takılıyor![]()
@kuroashi.no.sanji1993
Cepte tabi. :/ Adam dört gözle Luffy'nin zirveye çıkmasını bekliyor. Luffy'nin yolunu kapatmayı geçtim daha da açacaktır.
Bu lafına katılırım bak Emre. Filler bölümleri ve saçma sapan uzatmamış olsaydı Bleach mangasının yanından geçemezdi hiç biri(Toriko hariç). Aizen falan tasarımı baştan aşağı baş yapıt.Herşey planının bir parçasıydı diyorsun yani.Tam planladığım gibi mi diyecek Shanks ileride.
Mangalarda bunlar olabilecek şeyler en son Toriko serisinde de gördük troll mangaka yapar mı yapar ama zorlama olur.Birde şuna takıldım.Aizen = Shanks demişsin bizim ayyaş Aizen'in tırnağı olamaz.Hele plan programdan bahsediyorsan.