O seriyi tamamı japonca bulsam bende izlerim başdan sonada almancası vardı en son:Stsubasa 1983 serisini bitirdim tekrardan 5.kez sanırım![]()
O seriyi tamamı japonca bulsam bende izlerim başdan sonada almancası vardı en son:Stsubasa 1983 serisini bitirdim tekrardan 5.kez sanırım![]()

Ayrıca Mogamett de tüm serilerde oluşan artık, aslında iyi ama bazı sebepler yüzünden kötü olan birisiydi. Hakuryu'ya gelirsek, adamım ya serideki en iyi karakterlerden birisidir bence. Ayrıca, Morgiana! Ya hatun taş olmuş bildiğin! Güçlenmesini falan boş verdim artık o derece. 
 Aladdin'e gelirsek son dövüşlerde ağırlığını hiç ortaya koyamadı gibi geldi bana. Hani Magi'sin, büyü öğrendin o kadar falan ama hepsi fos. :/ Alibaba da az bir şey güçlenmiş işte. :S Ha Sinbad'ı unuttum. 
 Gelişi süperdi. 

Gerek yok başlama hiçŞu Magi güzel mü kötü mü bir karar verin. Başlayacaz başlayamıyoruz, biz de arada kaldık![]()

Ben Fairy Tail bitirmiş insanımGerek yok başlama hiç![]()
 Gerçi baya ızdırap doluydu. Fairy Tail'den iyi midir kötü müdür? Yoksa aynı seviyede midir?O civarda ya üstü çıkmaz.Ben Fairy Tail bitirmiş insanımGerçi baya ızdırap doluydu. Fairy Tail'den iyi midir kötü müdür? Yoksa aynı seviyede midir?
Örnek ver bakalım bu söylediğine çok değerli Magi'nden başka.Ferit'e kalırsan çoğu güzel seri onun için dandiktir. Magi çok iyidir, başla.
Çok var ama aklıma gelmiyor şu an. :SÖrnek ver bakalım bu söylediğine çok değerli Magi'nden başka.