bende sacit'in önerisiyle geçen hafta izledim 1. ve 2. sezonu ilkinde çok güldüm, üzüldüm ikincide ise resmen mahvoldum herkese öneririmClannad: After Story
![]()
İzlerken içim parçalandı, hani bu kadar odun bi insan olmasam kesin ağlardım![]()
Sıkıldın mı ?bende sacit'in önerisiyle geçen hafta izledim 1. ve 2. sezonu ilkinde çok güldüm, üzüldüm ikincide ise resmen mahvoldum herkese öneririm@Red Hair Shanks 'in önerdiği gibi (Tiger and bunny) vakit geçirmek için değil
harbi güzel seridir. bu arada red seriyi sıkılıp yarıda bıraktım
![]()
yada sırf sana bunu diyebilmek için yarıda bıraktımSıkıldın mı ?![]()
Ecchi animelere mi sardın yoksayada sırf sana bunu diyebilmek için yarıda bıraktımşaka bir yana 7 bölüm izledim fena değilde şu aralar izlemeyi planladığım daha güzel seriler var onları izliyom
![]()
kardeş güzel diyince aklına o geliyorsa benim diye bilceğim tek şey 'hayatta başarılar'Ecchi animelere mi sardın yoksa![]()
Hayır ben öylesine dedim güzel deyince aklıma direk o gelmedi yoksakardeş güzel diyince aklına o geliyorsa benim diye bilceğim tek şey 'hayatta başarılar'
seni suçlamamak lazım sonuçta sacit'ten anime tavsiyesi aldım dedimHayır ben öylesine dedim güzel deyince aklıma direk o gelmedi yoksa![]()
Yanılmamışımseni suçlamamak lazım sonuçta sacit'ten anime tavsiyesi aldım dedim![]()
şu aralar komedi izliyom yada dram, sohbeti gene başa döndürmeYanılmamışım![]()