Muhteşemdi, her ne kadar tuhaf bir seri olsa da.
Kanbaru ve Hanekawa ikilisinin seride olması başlı başına bir hata. Resmen animeyi izlettirmemek için koymuşlar bunları. Aşırı iticiler, bir de bazı bölümlerde sadece bu ikisi olmuyor mu? 4-5 bölüm üst üste Senjougahara yoktu ayrıca. Ana karakter değil mi ulan bu? :/ Ben her bölüm görmek istiyordum oysa ki.
Bahsettiğim iki karakter dışında seri çok iyiydi. Şu yaratıklarıda bir türlü anlayamadım yok yengeçti de yok salyangozdu da.
İkinci sezonu varmış ama Senjougahara yokmuş. :/ O zaman izlemenin hiç mânâsı yok. :S
Bakıyorum da formundan birşey kaybetmemişsin Cem. Avatarım yeter :STam tersi, bunu anime bittikten sonra izlemek lazım, aksi taktirde epey spoiler yemiş olursun, Mei'nin geçmişini öğrenmiş olacağın için animenin başlarında ki Mei ile ilgili gizem unsurlarının hepsi anlamını yitirir..Another: The Other - Inga (OVA)
![]()
Another'ın 0.bölümü. Normal animenin başlangıcındaki sahnenin bir süre öncesinin gösterimi. Mei'nin ikiz kardeşi Misaki ile olan hikâyeleri.İlk bu bölümü izlemek gerekiyor herhalde. Bunu izleyip öyle animeye başlamak daha mantıklı.Another'ı izlerken neden izlememişim bunu şaşırdım. :/
Misaki'ye üzüldüm. Doğum günü hediyesi olarak istediği kuklanın, hastanede Kouichi ile karşılaştığında Mei'nin elinde olması güzeldi. ^^ Bunu da normal animesi gibi beğendim.. Hüzünlüydü, güzeldi..
10/8
Hanekawa mı iticiBakıyorum da formundan birşey kaybetmemişsin Cem. Avatarım yeter :S

Ne çok kapağa bakıyorsunuz ya o hatunun karizması yeter.Kedi olan tarafı değil tabi.
Gözlüklü Hanekawa itici. :/
Karizma mı :/ Bakıyorum da formundan bir şey kaybetmemişsin Ferit. :SNe çok kapağa bakıyorsunuz ya o hatunun karizması yeter.
Benim için pek bir şey farketmezdi herhalde. Geçmişinde de çok da fazla üstünde durulmuyor zaten.. İki türlü de zevkli aslında. Animeyi bitirdikten hemen sonra izlemek de iyi olurdu dedigin gibi. ^^Tam tersi, bunu anime bittikten sonra izlemek lazım, aksi taktirde epey spoiler yemiş olursun, Mei'nin geçmişini öğrenmiş olacağın için animenin başlarında ki Mei ile ilgili gizem unsurlarının hepsi anlamını yitirir..