Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Son İzlediğiniz Anime

Hamburgerini çatal bıçakla yemeye kalkan Saçiko, seni de unutmadık.😁 Bayağı zaman oldu ama sevdiğim bir seri Murray, ilk sezonu mu izledin? Beğendin mi bilmiyorum da bir ara bununla ilgili konuşabiliriz istersen.
ilk sezon, ne düşünüyorum diye toparlamaya çalıştım ama şu an diyecek çok fazla bir şeyim yok sanırım, başları ve sezon finali oldukça hoştu bazı yerlerde dramalar o kadar da ilgimi çekmedi, finaldeki randevu en iyi kısmıydı benim için, bahsettiğin kısımlardaki tatlı etkileşimleri izlemek, dramayı izlemekten daha cazip geldi açıkçası, normalde bu tarz şeylerden kaçınmam, seriyi de bu tarz bir seri olduğunu bilerek izledim ama beni yeterince çekmedi nedense sıkıcı bile buldum ortalarında, ikinci sezonu izlerim diye düşünüyorum bir ara

ister istemez arada Oni-sama'e ile karşılaştırdım izlerken, herhalde buna benzer izlediğim en yakın şey oni sama'e olduğu için, Seiran bu tarz hiyerarşik yapılara tepkiliydi ama lilian'da böyle bir şey pek göremedim belki eleştiri temelinde bir şey vaad etmediğinden belki de lilian'daki kurum Seiran'a nazaran daha farklı olduğundan, seride ilerde bu bakımdan bir şey olur mu merak ediyorum birbirlerine "abla" diye seslenmelerine de pek alışamadım

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, Chao Neng Lifang. The Super Cube diye de geçiyor. Gayet aksiyonlu geçen çerezlik bir Çin animesi. Ufaktan tavsiye ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık