Ootatsumaki
Ben, "gun gale online" diye yeni bir seri çıkacağını duydum ama gerçek mi emin değilim.
Spoiler okuduktan sonra bilen varsa mesaj atabilir mi ?Güzel bir seriydi, devamı gelecek mi ya da yeni sezonu çıkacak mı, bilen var mı ?
Ben, "gun gale online" diye yeni bir seri çıkacağını duydum ama gerçek mi emin değilim.
Spoiler okuduktan sonra bilen varsa mesaj atabilir mi ?Güzel bir seriydi, devamı gelecek mi ya da yeni sezonu çıkacak mı, bilen var mı ?
Bende duydum.Ama kesin bir şey yok henüz netlik kazanmadı.Planıyormuş diye duydum.İnşallah olurben gun gale online diye yeni bir seri çıkacağını duydum ama gerçek mi emin değilim
red bu aralar sitede fazla bulunmuyorum diye baya ---- neyse şu sınav geçsin ben sonra sana yapcağımı biliyorumOda Nobuna no Yabou
![]()
Tanıtım
Sıradan bir lise öğrencisi olan Yoshiharu Zamanda yolculuk yaparak Sengoku devrine sürüklenir. Yoshiharu burada Oda Nobuna ile tanışır. Bu dünyada neredeyse ünlü bütün generaller kadındır. Nobuna Sagaraya "Maymun" ismini takar ve diyarı feth etmekte yardımını ister.
Nef-i önceden önermişti de animenin sadece ilk sahnesini izleyip kapamıştım dün aklıma geldi izliyim bari dedim.Valla açıkça söylemek gerekirse hiç güzel değil vakit geçsin diye izledim.Can sıkıntısı işte insana neler izletiyor...

Bu seride ecchi değil mi ?red bu aralar sitede fazla bulunmuyorum diye baya ---- neyse şu sınav geçsin ben sonra sana yapcağımı biliyorum
bu arada seri komik, eğlenceli bir seri he bizim red ya ecchi ya aksiyon izlediği için diğer çeşitleri bir türlü benimsiyemediği için böyle diyo
Ayrıca hiç komik ve eğlenceli değil hatta izlediğime pişmanım , ecchisi biraz bol olsa daha güzel olabilirdi 

Hele röntgenci , nerdeyse çıktığı her sahne güldüm 

İlk sezonu zevkle seyrettim ama kinci sezonda bıraktım. Ay şekilde devam edecek gibi geldi.Sengoku Basara 2
![]()
Sengoku Basara'nın 2. sezonu oldukça güzeldi. Fakat 1. sezonun kopyası gibi birşey oldu. Bazı karakterler değişmiş. Konu yine aynı. Zayıflar birlik olup güçlüye saldırıyorlar. Ancak yinede kendini izletiyor. Finalde de birçok yer açıkta kaldı. Bir anda oldu bittiye getirdiler.
3. sezon 2011'de çıkacak dediler ancak sadece oyununu bulabildim.
![]()
Oyakata-Samaa
Yukimuraa!!!
[video=youtube;C4NfhXoqTG0]http://www.youtube.com/watch?v=C4NfhXoqTG0[/video]
İlk sezonun aynısı olduğu için puanım 7/10.
Aslında ilk sezonu da bırakıcaktım ama Zoro ya dua etsinler. Date Masamune ile Zoro yu aynı kişi seslendiriyor.