Umut fakirim ekmeğiRaftel ile ilgili söylediklerin olabilir, şimdi aklıma yattı ama Monet geldi gitti artık bir daha görürmüyüz o bile belli değil.. Ölmemişse bile tayfaya geleceğini sanmam.

Umut fakirim ekmeğiRaftel ile ilgili söylediklerin olabilir, şimdi aklıma yattı ama Monet geldi gitti artık bir daha görürmüyüz o bile belli değil.. Ölmemişse bile tayfaya geleceğini sanmam.
Usopp'un o hastalığı benim de aklıma geldi geçen. Buggy'ninki gibi "O adaya gidersem ölürüm" hastalığı gibi bir şeydi. Crocus , Buggy'ye ciddi anlamda "Gelemez." demişti. Bir tek benim kafamı bu karıştırdı.Roger flashbackten sayfa görünce neden farketmedim dedim.Buggy Usopp gibi paranoyaya kapılıp adaya çıkma hastalığına yakalanmış.Bu raftele giderken yolun çok tehlikeli olacağı anlamına geliyor bence.Oden’e sordurup vurgulatmış mangaka orada ciddi birşeyin iması var seri sonunda öğreneceğimiz birşey.Artık Buggy ne gördüyse belki korkudan ateşi bile çıkmış.Bu tehlike ne olabilir ? @Smoker sen ne düşünüyorsun ? Ve Usopp’un o çıkmama hastalığı dediği ada hangisiydi hatırlayamadım.
Ama Buggy orda adaya gelmek istiyodu daha çok Oda'nın Shanks ve Buggy nin adaya gitmesini istemediği için uydurulmuş bişeyRoger flashbackten sayfa görünce neden farketmedim dedim.Buggy Usopp gibi paranoyaya kapılıp adaya çıkma hastalığına yakalanmış.Bu raftele giderken yolun çok tehlikeli olacağı anlamına geliyor bence.Oden’e sordurup vurgulatmış mangaka orada ciddi birşeyin iması var seri sonunda öğreneceğimiz birşey.Artık Buggy ne gördüyse belki korkudan ateşi bile çıkmış.Bu tehlike ne olabilir ? @Smoker sen ne düşünüyorsun ? Ve Usopp’un o çıkmama hastalığı dediği ada hangisiydi hatırlayamadım.
Usopp'un o hastalığı benim de aklıma geldi geçen. Buggy'ninki gibi "O adaya gidersem ölürüm" hastalığı gibi bir şeydi. Crocus , Buggy'ye ciddi anlamda "Gelemez." demişti. Bir tek benim kafamı bu karıştırdı.
Bunların farkındayım Buggy anlatmasın diye onu dışarıda bırakmak için.Ama adada korkunç birşeyler olmalı ki böyle tırssın.Hazinenin sırf adayı bulması zor diye öylece elde edilebileceğini sanmıyorum.Ama Buggy orda adaya gelmek istiyodu daha çok Oda'nın Shanks ve Buggy nin adaya gitmesini istemediği için uydurulmuş bişey
Usopp'un yalanları gerçeğe dönüşüyor. Normalde korktuğundan "Bu adaya çıkarsam ölürüm" diye yalan atıyordu, ama öyle bir hastalkk gerçekten varmış.Roger flashbackten sayfa görünce neden farketmedim dedim.Buggy Usopp gibi paranoyaya kapılıp adaya çıkma hastalığına yakalanmış.Bu raftele giderken yolun çok tehlikeli olacağı anlamına geliyor bence.Oden’e sordurup vurgulatmış mangaka orada ciddi birşeyin iması var seri sonunda öğreneceğimiz birşey.Artık Buggy ne gördüyse belki korkudan ateşi bile çıkmış.Bu tehlike ne olabilir ? @Smoker sen ne düşünüyorsun ? Ve Usopp’un o çıkmama hastalığı dediği ada hangisiydi hatırlayamadım.
Öyle bir hastalık gerçekten olabilir de hastalığın raftele giderken ortaya çıkmasına vurgu yapıyor Oden.Tesadüf değildi ama nedenini anlamadım gibisinden.Sanki raftele giderken bir sebepten ötürü hastalandı diye ima etmiş Oda.Bence orada büyük bir ipucu var ama tahmin etmemiz zor.Sen detaylara hakim olduğundan diğer arclar içerisinde birşeyler yakalarsın diye yazayım dedim.Usopp'un yalanları gerçeğe dönüşüyor. Normalde korktuğundan "Bu adaya çıkarsam ölürüm" diye yalan atıyordu, ama öyle bir hastalkk gerçekten varmış.
"Usoppun yalanları gerçeğe dönüşüyor"Usopp'un yalanları gerçeğe dönüşüyor. Normalde korktuğundan "Bu adaya çıkarsam ölürüm" diye yalan atıyordu, ama öyle bir hastalkk gerçekten varmış.
Espri amaçlı bana göre."Usoppun yalanları gerçeğe dönüşüyor"
Peki Smoker bundan bir mana çıkarıyor musun?
Usopp (atıyorum) kenbunshoku haki master olarak doğmuş ve aslında başkası için yalan olanı o çooooooook uzak bir geleceği görerek uyarı mahiyetinde söylüyor olabilir mi?
Sadece sallamasyon başka bir olayı yok mu dersin yada![]()
bu da ilginç değil mi :d rogerın yolculuğuna da göderme gibi olamaz mı, one piece e ulaşmak için hayatını yolda harcıyorsun falanÖyle bir hastalık gerçekten olabilir de hastalığın raftele giderken ortaya çıkmasına vurgu yapıyor Oden.Tesadüf değildi ama nedenini anlamadım gibisinden.Sanki raftele giderken bir sebepten ötürü hastalandı diye ima etmiş Oda.Bence orada büyük bir ipucu var ama tahmin etmemiz zor.Sen detaylara hakim olduğundan diğer arclar içerisinde birşeyler yakalarsın diye yazayım dedim.