Son kısım hariç okudum. Sadece çok ayrıntıya girmeyeyim dedim. Bir de silahların ismi tam hatırlamıyorum.^^Valla nereye kadar okudun bilmiyorum ama neredeyse tam tanımı olmasa da tanrısal silah sahibi şuanda

Son düzenleme:
Son kısım hariç okudum. Sadece çok ayrıntıya girmeyeyim dedim. Bir de silahların ismi tam hatırlamıyorum.^^Valla nereye kadar okudun bilmiyorum ama neredeyse tam tanımı olmasa da tanrısal silah sahibi şuanda

Avatarın hangi seriden acaba?Hızlı ama yavaş ilerleyen tek seri.
Manga değil aslında kitap. Adı da Kral Katili Güncesi. Avatarımda gördüğün güzel şey ise Auri.Avatarın hangi seriden acaba?

Bir yerlerden tanıdık geliyordu çizim. Ben de soracaktım. Sessizliğin Müziği'ndeki çizimlerden mi?Manga değil aslında kitap. Adı da Kral Katili Güncesi. Avatarımda gördüğün güzel şey ise Auri.![]()
Bilmiyorum. Sessizliğin müziğini de hala okumadım maalesef. Resmi ise İnternette gördüm ve çok hoşuma gitti.Bir yerlerden tanıdık geliyordu çizim. Ben de soracaktım. Sessizliğin Müziği'ndeki çizimlerden mi?

Okumaman iyi olmuş. Zaman ve paranı harcadığına değmezBilmiyorum. Sessizliğin müziğini de hala okumadım maalesef. Resmi ise İnternette gördüm ve çok hoşuma gitti.![]()

Hadi ya kötü mü? Almayı düşünüyordum halbuki.Okumaman iyi olmuş. Zaman ve paranı harcadığına değmez![]()
Muhabbetler biraz boş olmuş.