Sonlarda batırdı ya.Novelin sonlarına geldiğimden şu anki kısımlar sarmaz oldu.
Şeytan kalesi ve jeju adası saldırısı şu an en çok beklediğim yerler. Esil Radiru, Baran ve Beruyu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Son düzenleme:
Sonlarda batırdı ya.Novelin sonlarına geldiğimden şu anki kısımlar sarmaz oldu.
Şeytan kalesi ve jeju adası saldırısı şu an en çok beklediğim yerler. Esil Radiru, Baran ve Beruyu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Evet öyle cidden onu özelikle classic ve tbc oynadıysan legendary moonlighta çok yaşıyorsunSeri zaten komple WoW ve isekai konseptinin Kore kültürüyle harmanlanmış hali değil mi?
Novelinin türkçe çevirisi çok az var ilk 50 bölüm falan.Önceki mesajları okumadığım için soruyorum : noveli türkçe var mı veya çevrilecek mi? güncel bölüm novelde nerreye denk geliyor
Noveli de manhwası gibi iyi mi ?Novelinin türkçe çevirisi çok az var ilk 50 bölüm falan.
Makine çeviri diye bir site var orada 200'e kadar Türkçe var ama translate çevirisi tavsiye etmem. Çeviren yok şuanda seriyi. Novelde şuanda 80-90 arası bir yerde olması lazım. Tam emin değilim.
Noveller beni sarmıyor. Okuyamıyorum sadece 1 bölüm okudum. Onda da gördüğüm kadarıyla anlatım çok daha derin, karakterlerin iç dünyası çok daha iyi anlatılmış. Manhwa biraz daha üstün körü gidiyor. Tercih meselesi yani.Noveli de manhwası gibi iyi mi ?