Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    344
Kedi ne kadar artacakki artsa artardı bunca yıldır şahsen sokak kedisi oranımız istenilenin altında. :D
Valla sokak kedisi populasyonu da çok fazla. Ailemin evindeki cadde Antalya'nın en küçük caddesi, 2 yerde populasyon kurmuşlar. Birinde 5-6 tane diğerinde de 5-6 tane kedi var. Böcekleri yedikleri için bir şey demiyorum ama ilerideki sorunları bilmediğimden sorun oluşturur mu emin değilim.

Valla sokak kedisi populasyonu da çok fazla. Ailemin evindeki cadde Antalya'nın en küçük caddesi, 2 yerde populasyon kurmuşlar. Birinde 5-6 tane diğerinde de 5-6 tane kedi var. Böcekleri yedikleri için bir şey demiyorum ama ilerideki sorunları bilmediğimden sorun oluşturur mu emin değilim.
Kediden bişi olmaz. Fare yer böcek yer takılır. Köpek öyle değil. Köpek sıkıntı abi. Yakaladı mı yaşlısı çoluğu çocuğun hayatını riske atıyor.

Zaten kediler doğuruyor zaten çoğu ölüyor 1 tane filan kalıyor.

Japonyanın kedi adası varya bak sorun varmı orada yok, zaten sokak kedileri fazla yaşamıyor. :ühü:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık