Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
O sokakta aç susuz ölecek hayvanlar, onları bu zulümden kurtardığımız için bize teşekkür bile ederler. Düşünsene aç sussuz, yağmurda soğukta yaşam mücadelesi veriyorlar. Bir kaç ucube lobi para kazanacak diye milyonlarca köpek zulüm çekiyor.
Sokakta köpek olmaz zaten o ayrı konu ama itlaf etmek de bize yakışmaz. Kısırlaştır, sahiplendir, çip tak ve bu hayvanları mağdur edenler için yasaları uygula. Bu tarz çözümler varke, nasılsa hükümet bunları yapamayacak kadar kabiliyetsiz demek kolaya kaçmak olur.

Hayvan ahıyla başımıza iş geliyor olsaydı kuzular sayesinde neslimiz biterdi Reis.
@Bavs
Kediler ve köpekler insanlar için bambaşka bir konumda. Hayatta kalmamız için bu hayvansal gıdalara ihtiyacımız var.

Ben kediciyim.Aynı çözümü kediler için sunsalar önüme heralde psikolojim alt üst olurdu, en sonunda yakardım bu gezegeni. İnsanların psikolojilerinin hiç mi önemi yok ?

Son düzenleme:
İnsanların psikolojileri yüzünden bu haldeyiz zaten. Psikolojileri iyi olacak diye hiçbir şekilde ihtiyaç duymadıkları hayvanları alıp, bir süre sonra sıkılıp bıraktıkları için oluyor bunlar.

Köpek kadar faydalı bir canlı yok zaten, köpekleri çok severim şahsen.
İnsanların psikolojileri yüzünden bu halde değiliz, hayvanlar hakkında yeterince eğitimli olmadığımız için bu haldeyiz. O hayvanları sıkılıp dışarı atanlar yüzünden bu haldeysek bunun bedelini hepimiz ödememeliyiz. Onlar ödemeliler değil mi ?

Zaten yaşamadığımız yıkım kalmamış bu hayatta bir de hayvanları öldürmesinler oğlum kendinize gelin, elim ayağım titriyor bu konuya her girdiğimde.

@Bavs
Kediler ve köpekler insanlar için bambaşka bir konumda. Hayatta kalmamız için bu hayvansal gıdalara ihtiyacımız var.

Ben kediciyim.Aynı çözümü kediler için sunsalar önüme heralde psikolojim alt üst olurdu, en sonunda yakardım bu gezegeni. İnsanların psikolojileri hiç mi önemi yok ?
psikolojin endüstriyel hayvancılığı , sadece yememiz için üretilen toprağa basmadan öldürülüp soframıza gelen hayvanları kaldırıyorsa acısız ötenazi’yi de kaldırır .

insanların psikolojisi önemli o yüzden itlaf şart. küçücük çocuklar köpekler tarafından parçalanıyor. yetişkin insanlar bile sokak köpeği korkusuna yola atlayıp araba altında kalıyorlar geçen gün bir video viral oldu 6-7 sokak köpeği yavru kuzuyu parçaladılar.

sokaktaki köpeklerin hiç kimseye herhangibir faydası YOK . YOK YOK YOK.

onları besleyip sevenler anlık olarak daha iyi bir insan olduklarını sanıp egolarını tatmin ediyorlar. bunun dışında bu canlıların sadece ama sadece zararı var. dünyanın en kolay kararı.

İnsanların psikolojileri yüzünden bu halde değiliz, hayvanlar hakkında yeterince eğitimli olmadığımız için bu haldeyiz. O hayvanları sıkılıp dışarı atanlar yüzünden bu haldeysek bunun bedelini hepimiz ödememeliyiz. Onlar ödemeliler değil mi ?

Zaten yaşamadığımız yıkım kalmamış bu hayatta bir de hayvanları öldürmesinler oğlum kendinize gelin, elim ayağım titriyor bu konuya her girdiğimde.
ne yıkım yaşadık yav 2. dünya savaşından mı cıktın?

ne yıkım yaşadık yav 2. dünya savaşından mı cıktın?
Sen Depremde söylenen rakamları doğru mu sayıyorsun yoksa unuttun mu ?

Hasas olmanı anlıyorum. Bakalım ne yapacaklarını göreceğiz ama tepkiye göre karar verirlerse bir çözüm olmayacaktır, matematik ve bilimle yapmaları lazım onu da yapacaklarını sanmıyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık