Bana bir şey olsaydı komik olmazdı. Ama olmadı ve geriye kapalı kaldığım kapılar açıldığı zaman yaşadığım komik şok duygusu kaldıİyi ki bir şey olmamış lan attığım kahkahanın vebali iki cihanda yakamı bırakmazdı yoksa

Bana bir şey olsaydı komik olmazdı. Ama olmadı ve geriye kapalı kaldığım kapılar açıldığı zaman yaşadığım komik şok duygusu kaldıİyi ki bir şey olmamış lan attığım kahkahanın vebali iki cihanda yakamı bırakmazdı yoksa
Sevimli dostlarımız neşe saçıyor işteBana bir şey olsaydı komik olmazdı. Ama olmadı ve geriye kapalı kaldığım kapılar açıldığı zaman yaşadığım komik şok duygusu kaldı. O yüzden komik ve Benny Hill theme ondan attım. Umarım bir süre sonra sokakta köpek kalmayınca iyice komik hale gelir :/
Sokaklara tüm suçlular sığdı da bu canlar sığamadıSokak köpekleri konusu açıldığında "siz surilere afganlara itiraz edin önce" diyen insanlar ne içiyorsa ben de aynısından istiyorum.
Dün gece arkadaşımda çantamı unuttuğumdan almak için çıktım. Biraz oturduk falan sonra eve dönüş yolumu 6 lı çete kesmiş .dd uzaktan bakıyorum arabalara havlıyorlar arkalarından koşuyorlar falan. Burdan geçilmez diye yolu epey uzatarak eve döndüm.Sokak köpekleri konusu açıldığında "siz surilere afganlara itiraz edin önce" diyen insanlar ne içiyorsa ben de aynısından istiyorum.
Dün gece arkadaşımda çantamı unuttuğumdan almak için çıktım. Biraz oturduk falan sonra eve dönüş yolumu 6 lı çete kesmiş .dd uzaktan bakıyorum arabalara havlıyorlar arkalarından koşuyorlar falan. Burdan geçilmez diye yolu epey uzatarak eve döndüm.
Sevimli dostlarımız sana güzel bir ders vermiş. Bir daha çantanı bir yerde unutmazsın. Her şeyi problem edip de sokağın gerçek sahiplerine söylenmeyin burası onların evi bizler misafirizDün gece arkadaşımda çantamı unuttuğumdan almak için çıktım. Biraz oturduk falan sonra eve dönüş yolumu 6 lı çete kesmiş .dd uzaktan bakıyorum arabalara havlıyorlar arkalarından koşuyorlar falan. Burdan geçilmez diye yolu epey uzatarak eve döndüm.