Gene yaşattın kendine bunu yani.Ejakülasyon diye yazılıyor o![]()
Bu platformda ve de bu şekilde mi ciddiye alınacak hocam Allahını seversen.Ortada bir sorun var ve bu sorun kimse tarafından dikkate alınmıyor.
Bunun yazdıklarımla alakası yok, sizlerin yaptığı şakalarla da alakası yok.Mevcut iktidarın bu konuda konuştuğunu, aksiyon alacağını söylediği bir video gösterebilir misin?
Ben tepki gösterilmesin, bir şey denilmesin demiyorum ki. Doğru platform da doğru bir üslup ile elbette. Zaten ben de size katıldığımı belirttim. Ancak olayları ajite eden ve de taraflardan birini karikatürize ederek olmamalı bu.Tepki göstermez hiçbir şey demezsek hiçbir şey de değişmez, şuan olduğu gibi.
Bu konuda yazmıştım gene. Ayrıca ben bir çözüm önereceğim demedim. "Oyun yapıyor abisi , keh keh keh" diye ironi yapmanın da bir çözüm olmadığı açık.Çözüm olarak ne öneriyorsun mesela ?
Burada circlejerk yaparak kimse farkındalık yarattığını, çözüm sürecinde bir faydası olduğunu bana savunmasın... Olayın mizahı ile mutlu iseniz benim diyebileceğim bir şey yok, özgür irade sonuçta. Ancak bana pek faydalı gelmedi aksine ülkenin metası haline gelmiş gene kutuplaştırma gibi duruyor.
Aksi takdir de istediğiniz gibi takılın beni bağlamaz.