Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.
ahahaskfsjfddf doğru ya, toplumun ve kurumların düpedüz çarpışmasına neden olan böyle bir sorun ile ülkeyi 21 yıldır yöneten partinin hiçbir alakası yok, olamaz. Evet bu, mesajında galizce ifade ettiğin konu kadar basit bir mesele. 🤦‍♂️

Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
Bu kadar seviyorlarsa niye utangaç utangaç takılıyorlar anlamıyorum hiç 🤭

Vatanını seven insan üzülmüyorsa büyük sıkıntı vardır ve gündem dışına da çıkmadım. Bu konunun mevcut hükümetle ilgisi var. Sonraki hükümetle de ilgisi olacak.

Gündem dışıan çıkan varsa da sensin.
Üzülmek farklı, çözüm önerili eleştiride bulunmak farklı, mevcut sıkıntılar üzerinden siyasi prim kasmak farklı şeyler. Bunun ayrımının farkında olduğunu biliyorum, ama bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun. Devam et böyle...

Üzülmek farklı, çözüm önerili eleştiride bulunmak farklı, mevcut sıkıntılar üzerinden siyasi prim kasmak farklı şeyler. Bunun ayrımının farkında olduğunu biliyorum, ama bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun. Devam et böyle...
Aynen ya Kf'de siyasi prim kasılacaktı. Utanmayın savunmak istiyorsanız savunun. Haa ama 20 senede büyüyen bir sorunun sorumlusunu Akp olarak gösterdik diye saçma sapan prim mirim demeyin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık