Bu kadar köpeğin üremesini nasıl kontrol altında tutabilirsin? Onu geç topluca gezmelerini nasıl engelleyebilirler lan köpeklere kişisellik mi aşılayacaklar. Sen de kendince çözüm önerisi getiriyorsun demek ki oldukları gibi kalsınlar istemiyorsun. Devlet karar alıp uygulamaya koyduktan sonra malum kesim zincirle kerbela ayini yapsın gene bir bok olmazDaha önce de yazmıştım sanırım. Bana göre çözüm oldukları gibi kalsınlar. Üremeleri kontrol altına alsın. Saldırgan olanlar yakalansın. Toplu olarak dolanmalarına izin verilmesin(5-10). Ve mesela benim olduğum yerde sorun yok ama sen anlattığına göre sorun yaşıyorsun. Bu bölgeler müdahil olunsun. Ayrıca bütün köpeklerin kısırlaşmasına gerek yok. 10 tane dişi köpek mi var? 8 tanesini kısırlaştır ya da 9 tanesini... İtlaf falan boş iş 10 milyon köpeği ne kadar sürede toplayacaksın ne kadar sürede itlaf edeceksin? Gördüğün ablalardan 100 binlerce var... Sen inanıyor musun bizim ülkede öyle bir şeyin doğru düzgün yapılabileceğine? Bana göre çözüm budur.