Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
Dostum mantıken soruyorum bunu insanlara saldıran köpeklere ne yapıyorlar? Hepsi sopayla mı öldürülüyor uyutmuyor mu belediyeler bunları itlaf nasıl yasak olabilir ancak sicili temiz (yazarken güldüm yalan yok) köpeklere itlaf yasaktır yani. Öldürmeleri gereken bir durumda uyuturlar ellerinde o imkan da vardır yasa da diyorum.
Ellerinde uyutma yetkisi olduğunu bilmiyordum. Bu arada şuan beni bunu savunuyormu falan mı sanıyorsun anlamadım.

Cidden bilmiyorum. Bunları itlaf yasak degilse biz neyi tartışıyoruz 141 sayfadır.
Sokaktaki köpeği alıp itlaf etmek yasak kısırlaştırıp belli başlı lokasyonlara koyun diyen leş bir yasa var. Ekstrem durumlarda bu köpekleri gayet uyutuyorlardır koskoca devlet sopayla hayvan katledecek çapta değildir resmiyette

Alooo ben o adamı savunmuyorum. Neyi tartışıyoruz.
Güzel kardeşim ben sana hitaben mi bir şeyler yazıyorum niye üstüne alınıyorsun anasını satayım. Seninle konuştuğum için o alıntı üzerinden genel bir tepki veriyorum. Bu böyle değildir böyle olamaz babında. Sana savunuyorsun diyen yok kişisel bir şey değil.

Böyle şeyleri çok görürüz bu arada. Normalleştirmeye çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın daha toplu olanları da olur gibi geliyor bana realist olmak gerekirse. Devletin olaya el atması lazım ki atmıcaklar yine... Bir iğne bu kadar zor olmamalı.

Çok değil 3-5 gün sonra bu gündemi unutur yine normale döneriz, sonrasında yetkililer yine bir duruş gösteremez ve bir kaç hafta içinde aynı rezilliği tekrar yaşarız. Birilerinin artık bu basiretsizliği bırakıp karar vermesi gerekiyor, şu an o kadar boktan yönetiyorlar ki süreci iki tarafın nefretini de aynı anda kazanıyorlar. İçinde azıcık merhamet olan her insanın artık bu soykırımı kabul etmesi gerekiyor, çünkü bu süreç uzadıkça yine en çok acıyı o masum köpekler çekecek, bu görüntüler ne ilk ne de son olacak. Bütün yaşam alanımız kimliksiz orta doğu fareleri ve niceleri tarafından kuşatıldı, belki de bağımsızlığımızı dahi tehdit altına alacak bir deprem sorunumuz var, seçimlerde ne olacağı da belli değil. İçinde bulunduğumuz tüm bu tehditleri görmezden gelip medeni avrupalı taklidi yapmak bize ne kazandırır? Artık şu beyaz yakalı tribini bırakın ve gerçeklerle yüzleşin. İnsan hayatının sudan daha ucuz olduğu bir toplulukta yaşıyoruz, böyle bir ortamda gündemi it köpek olan vicdan mastürbasyoncularını artık samimi bulmuyorum.

İtlaf etmek nasıl yasak ya ne yapıyorlar saldırgan köpeklere? Saldırgan köpekler de topluma kazandırma programına mı giriyor anasını satayım. Bu caniliktir böyle öldürmek nedir? Birine saldırmakta olan köpeğe girişirsin bu şekilde köşeye sinmiş köpeği uyutmak için işkence çektirmek şerefsizlikten başka bir şey değil.
İtlaf etmek yasak. Zamanında bazı belediyeler bunları iğne ile uyuttuğunda yine videolar çıkmıştı. O belediyeler de linç edilmişti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık