Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
Ortalığı karıştırmadan çözmek hem Mansur'un hem Erdoğan'ın işine gelir. Bu konuda kalıcı hasar bırakmaya çalıştıklarını düşünmüyorum. Zaten çözmek zor olduğu için senelerce sustular.

Senin söylediğin yöntemleri bundan 10 sene önce uygulayacaklardı. O sözde hayvansever kitle ve mama lobisi sağolsun bugünlere kadar uzattılar. Tabii siyasilerin de bu konuda hatası büyük. Bu soruna yol açan yasayı da hükümet devreye sokuyor zaten.
Ülkede Erdoğan'ın işine gelmeyecek bir durum yok, bu konuda bir anlaşalım. O her halükarda winner.

Bugün devlet eliyle sokak hayvanları seferberliği ilan edilse, bilim insanları tv de sosyal medyada, vatandaşlara sokakta köpek olmaması gerektiğini, küçüklükten beri doğal karşıladığımız bu durumun aslında yanlışlarla dolu olduğunu ve sorunun çözümü için yapılacakları tane tane anlatsa 1 gecede çağ atlarız.

Mama lobilerinin, çakma hayvanseverlerin, köpeğin kafasına poğaça atanların sesi 1 gecede kesilir. Bu yapıldığında en büyük adımı atmış oluyorsun zaten.

itlaf edilmesi gereken kanlı ishal gibi kurtulması güç hastalıklara sahip olan hayvanlarda vardır muhtemelen, onlarada gereken müdahale neyse yapılmalı.

Pahalıya patlayacaksa eğer buna yapacak bir şey yok. Biz en insani adımlar neyse onların peşine düşmeliyiz diğer seçeneklerin çok kötü sonuçlar doğuracağına inanıyorum.

Ülke çapı köpekler ölmesin diye miting yapıyorlar, vebal vicdan diyerek saçmalıyorlar ve haber kanalları bunları haklıymış gibi yansıtıyor. Ölenleri, trafik kazalarını, sıkıştıralanları, korkanları görmezden geliyorlar.

Nasıl bir akıl tutulmasıdır, nasıl bir satılmışlıktır bu cidden çözemiyorum. Hadi bu konuyu geçtim zaten yıllarıdır siyasi açıdan medya öylesine bir etik yoksunluğu içinde ki bu kadar arsız ve ahlaksız bir medya dünyada normal mi, gerçekten merak ediyorum. Cidden bu kadar olmaz.

Ülke çapı köpekler ölmesin diye miting yapıyorlar, vebal vicdan diyerek saçmalıyorlar ve haber kanalları bunları haklıymış gibi yansıtıyor. Ölenleri, trafik kazalarını, sıkıştıralanları, korkanları görmezden geliyorlar.

Nasıl bir akıl tutulmasıdır, nasıl bir satılmışlıktır bu cidden çözemiyorum. Hadi bu konuyu geçtim zaten yıllarıdır siyasi açıdan medya öylesine bir etik yoksunluğu içinde ki bu kadar arsız ve ahlaksız bir medya dünyada normal mi, gerçekten merak ediyorum. Cidden bu kadar olmaz.
Mama lobisi haber kanallarına parayı basmış. Bu ucubelerden daha fazlayız, itibar etmeyin. İnsan canını tehdit edersen, bedeli ağır olur.

Bu işi objektif zeminde bilimsel olarak ele almak lazım. Çözüm bir çok açıdan ele alınarak yapılmalı. Denildiği gibi barınaklar kurulur. Sahiplendirilneye çalışılınır. Kısırlaştırmalar yapılır. Kurtarılması mümkün olmayanlar insanı şartlarda uyutulur. Varsa başka çareler onlar da düşünülür. Ama bu hayvanların yeri sokak değil.

Sokakta olmasını savunanlar olduğu gibi bırakılmasını savunanlar yaşanılan sorunun farkinda olmayan kişilerdir. Bir de Hükümete karşı tamamen muhalefet olsun diye konuşanlar var. Adamın sorun morun umrunda değil.

Bu işi objektif zeminde bilimsel olarak ele almak lazım. Çözüm bir çok açıdan ele alınarak yapılmalı. Denildiği gibi barınaklar kurulur. Sahiplendirilneye çalışılınır. Kısırlaştırmalar yapılır. Kurtarılması mümkün olmayanlar insanı şartlarda uyutulur. Varsa başka çareler onlar da düşünülür. Ama bu hayvanların yeri sokak değil.

Sokakta olmasını savunanlar olduğu gibi bırakılmasını savunanlar yaşanılan sorunun farkinda olmayan kişilerdir. Bir de Hükümete karşı tamamen muhalefet olsun diye konuşanlar var. Adamın sorun morun umrunda değil.
Bilimsel olarak yapılacak zaten. Bilim ne derse o, hatrı sayılır miktarda itlaf olması gerekiyor. Diğer ülkeler sorunu bu şekilde çözmüş. Diğer yöntemler bu sayılarla başa çıkamaz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık