Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    349
Konu yaklaşık 2,5 yıl önce açılmış. O zamanlar köpeklerin yarısı itlaf edip (özellikle saldırgan ve iri kütleli olanları) diğer yarısı kısırlaştılsaymış bugün bu sorun devam etmezdi. Şimdi yine kesin bir çözüm yok ve köpeklerin sayısı daha fazla.
kesin çözüm var. Reis uygulayacak inş

Sahiplenilen köpeklere çip takılacak, yeniden sokakta yakalanırsa sahiplenen kişiye cezai işlem uygulanacak. Tasarıda böyle geçiyor ama uygulaması nasıl olur bilemiyorum.

Azda olsa saldırgan köpek mi mevcut?

Barınaklara toplanıyordu zaten ama bu ittaparlar belediye ekiplerine saldırdığı için belediyeler toplamayı bıraktılar.

Bu öneriyi yıllar önce yapmıştım. Hala daha yapıyorum.
Hüüü ölüm yasası hüüü, barınaklar ölüm yuvası hüüü. Böyle diye diye buna engel oldu bazıları.

Reis bu işi ezan ve bayrağa bağladıysa tüm ittaparlara şimdiden geçmiş olsun. 3-5 Kadıköylü lezbiyeni küstürmeyelim diye çocukların parçalanmasını görmezden gelen eczacı oyu rüyasında görür artık.

Rte elini neye attıysa çözmüş gibi inanılması çok şeker. 🤭
Hepimiz bir günlüğüne reisciyiz. Evet ulan muhafazakarlıksa muhafazakarlık!!!

Şaka bir yana zaten bu yöntemin tam olarak çözüm olduğu kanaatinde değilim. Başından beri gerekirse itlafın olması gerektiğini savunan biri olarak söylüyorum bunu. Önce yapılması gereken şey köpek sayısını tespit etmek, gerçekçi metotlarla ne kadarı itlaf edilmeden kısırlaştırılıp barınaklarda bakılabilir onun reçetesini çıkarmak sonrasında da en son çare itlafa başvurmaktı. İşlerin bu noktaya gelmesinde de gene devlet sorumludur. Ama topluyorlardı da mor saçlı teyzeler... Bu tür bahaneler komik bile değil. Yahu bu devletin polisi askeri yok mu? Bir şeyler yapılmazsa ileride ciddi sorun haline geleceği belli olan sorun bir iki tane manyak mor saçlı yüzünden çözülemedi mi yani bu nasıl iş bilmezlik? O mor saçlılara kamu görevlisinin işini engelleme suçundan ifadeye çağır bak bakalım bir daha cüret edebiliyor mu böyle bir şey yapmaya.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık