Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.
Forumun yarısı utangaç AKPli bu arada.Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
ahahaskfsjfddf doğru ya, toplumun ve kurumların düpedüz çarpışmasına neden olan böyle bir sorun ile ülkeyi 21 yıldır yöneten partinin hiçbir alakası yok, olamaz. Evet bu, mesajında galizce ifade ettiğin konu kadar basit bir mesele.Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.
Bu kadar seviyorlarsa niye utangaç utangaç takılıyorlar anlamıyorum hiçAynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
Dostum bak şimdi; ekonomi kötü olabilir, bombalar patlıyor olabilir, eğitim kötü olabilir, usulsüzlükler olabilir, sokak hayvanları sorunu olabilir, ama bana söylesene bunun Akp dönemiyle ne ilgisi var?Bu kadar seviyorlarsa niye utangaç utangaç takılıyorlar anlamıyorum hiç
Kesinlikle sorumlusu basta Kilicdaroglu olmak üzere CHP ve diğer altılı masa partileridir.Dostum bak şimdi; ekonomi kötü olabilir, bombalar patlıyor olabilir, eğitim kötü olabilir, usulsüzlükler olabilir, sokak hayvanları sorunu ama bunun Akp dönemiyle ne ilgisi var?
![]()
Seni çok üzmüşler zamanında, zırlamaların gündem konusunun dışına taşmış.Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
Vatanını seven insan üzülmüyorsa büyük sıkıntı vardır ve konu dışına da çıkmadım. Bu konunun mevcut hükümetle ilgisi var. Sonraki hükümetle de ilgisi olacak.Seni çok üzmüşler zamanında, zırlamaların gündem konusunun dışına taşmış.
Üzülmek farklı, çözüm önerili eleştiride bulunmak farklı, mevcut sıkıntılar üzerinden siyasi prim kasmak farklı şeyler. Bunun ayrımının farkında olduğunu biliyorum, ama bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun. Devam et böyle...Vatanını seven insan üzülmüyorsa büyük sıkıntı vardır ve gündem dışına da çıkmadım. Bu konunun mevcut hükümetle ilgisi var. Sonraki hükümetle de ilgisi olacak.
Gündem dışıan çıkan varsa da sensin.
Aynen ya Kf'de siyasi prim kasılacaktı. Utanmayın savunmak istiyorsanız savunun. Haa ama 20 senede büyüyen bir sorunun sorumlusunu Akp olarak gösterdik diye saçma sapan prim mirim demeyin.Üzülmek farklı, çözüm önerili eleştiride bulunmak farklı, mevcut sıkıntılar üzerinden siyasi prim kasmak farklı şeyler. Bunun ayrımının farkında olduğunu biliyorum, ama bilmiyormuş gibi davranmaya devam ediyorsun. Devam et böyle...